Arama sonuçları: *

1. berkec34

İstanbul Beylikdüzü Çevresi Emlak Bilgisi Olan Var mı?

Şöyle kuzenım de kavaklı mahallesine oturuyor metrobus vs uzak kalıyor, zaten ilandaki birçok yer beylikdüzü geçenlerin çoğu yakupluda romanların içinde kalıyor o yüzden fiyatlar uygun. Adnan kahveci ve benzeri yerlerde çok yüksek fiyat zaten...
  2. berkec34

İstanbul Beylikdüzü Çevresi Emlak Bilgisi Olan Var mı?

Konu olarak doğru yer mi bilmiyorum kusura bakmayın ilgili konu bulamadım. Beylikdüzü ve esenyurtta metrobüse yakın bölümlerde önereceğiniz mahalleler var mıdır? Yada Kavaklı mahallesi gibi mahallelerde olup metrobuse veya sosyal aktivite alanlarına ulaşımı yakın olan mahalleler neresidir...
  3. berkec34

Samsung Televizyon Önerisi

Bu videoda belki yardımcı olabilir yeni video
  4. berkec34

KLİMA ONERİRMİSİNİZ?

Valla bütçeniz var ise klimada en iyisi mitsubishi ötesi yok
  5. berkec34

Tıraş Makinesi önerisi

https://www.braunshop.com.tr/braun-series-5-bt5420-sakal-duzeltici Tam aslında bu işimi görecektir, milimetrik ayarda var, hemde peşin fiyatına 9 taksitmiş. Sürekli başlık değişmektense bu şekilde milimetrik oynamak daha iyi denge sağlar sağ sol taraf için :)
  6. berkec34

Tıraş Makinesi önerisi

Bu benım attıklarımda, görseldeki sakal gibi yapacağim işimi gören olur mu?
  7. berkec34

Tıraş Makinesi önerisi

Sadece sakal, dediğim gibi kısadan uzuna doğru yapıyorum ayar yapabilmek için 1703374921 https://www.trendyol.com/braun/bt-3342-ayarlanabilir-tarakli-sac-sakal-sekillendirici-gillette-hediye-p-766834528...
  8. berkec34

Tıraş Makinesi önerisi

Araştırıyorum youtubetan vs izliyorum, açıkcası daha önce philips aldım bozuldu. Şimdi biraz olmadı bütçe arttırıp kaliteli bir şey alasım var. Ayarlanabilir olması lazım çünkü kısadan uzuna doğru bir kesim yapıyorum
  9. berkec34

Tıraş Makinesi önerisi

sakal uzunluğu ayarlanıyor mu? braun olanını alasım var phılıpsten zıyade.
  10. berkec34

Tıraş Makinesi önerisi

Güzel fiyat performans tıraş makinesi önerir misiniz? Sıfır kesmiyorum genelde yanları kısa çeneye doğru uzun kesiyorum o yüzden ayrlanabilir olursa daha iyi olur
  11. berkec34

YENİ EV İÇİN F/P BEYAZ EŞYA SETLERİ

https://www.incehesap.com/miele-triflex-hx1-facelift-smul1-25-2-v-dikey-sarjli-supurge-fiyati-64557/ Bu tarz supurge düşünürsen miele'in sitesinde 21k civarında biraz pahalı ama çok kalitedilir miele ürünleri
  12. berkec34

YENİ EV İÇİN F/P BEYAZ EŞYA SETLERİ

Valla beyaz eşyada bosch yada electrolux almanı öneririm yada arçelik.
  13. berkec34

Hangi süpürge daha iyidir

PP banada provokasyon gıbı gelsede isteyen istediğini koyar, bende arap seviciliği yapmam. Şikayet edersınız pp sını mod vs kaldırırsa kaldırır kaldırmıyorsada yapacak bir şey yok. Adam düzgünce bir şey sormuş yardım eden eder etmeyen etmez kasmayın bu kadar.
  14. berkec34

Hangi süpürge daha iyidir

ben philips urunlerıne ön yargılıyım dandık geliyor, ikisi arasında bosch alırdım yada...
  15. berkec34

Üniversitede hırsızlığa karşı ne yapabilirim?

Ünide yer kavgasımı oluyor :D Yani biz okurken alır çıkardık eşyamızı döndüğümüzde yine herkes yerine oturuyordu :D
  16. berkec34

GRUNDIG 55GGO9900B vs LG 65UR91006LA.APDZ

TCL bakın isterseniz, ikisi arasında ben markadan dolayı yine LG alırdım. Ama sadece dizi için olacaksa bu kadar yüksek fiyatlara çıkmaya gerek yok sanki 1700146747 https://www.epey.com/televizyon/tcl-55c645.html Amazonda oldukça iyi fiyatta bakın isterseniz Yok LG olsun diyorsanız vatanda...
  17. berkec34

20000 TL bütçeye TV önerisi?

Bazı kanser kitle yüzünden çoğu forumcu bilgili kişilerde girmiyor diyelim eskisi kadar
  18. berkec34

20000 TL bütçeye TV önerisi?

Prezervatif falan yazaydın bakardılar. Dün hep ona yazıyordular. Valla önereyim diyecem ama bende çok tv izlemiyorum. Ama teknosa vs gittiğim zaman renk uyumu olarak en beğendiğim modeller sony 55" 4k tv ler oluyor 1692647989 Bu linkte arkadaş öneriler vermiş istersen bir incele
  19. berkec34

Kiwi marka dijital mutfak terazisi alınır mı?

Bende başka modeli var 2-3 sene önce almıştım hala kullanıyorum bir sorun yok ölçümünde falanda.
  20. berkec34

Uydu alıcısı önerisi

Tv yi hem internete bağlayacak hemde tüm kanalları verebilecek bir kutu var mı?(atv,kanal d discovery vs) Aynı zamanda internet bağlantısıda olmalı youtube vs
Top Bottom