Arama sonuçları: *

1. dexmete

Samsung Televizyon Önerisi

Rica ederim. Şunu da belirteyim mağazadan da alsanız kendileri teslimat yapıyor en azından mediamarkt öyle . Yani aldım sırtlanıp gideyim olayı yok. amazon veya hepsiburada satıcıları mantıklı dediğiniz gibi
  2. dexmete

Hocam 50q60c ya da 50q70d olması çıkış yılı farklılıkları var birisi 2023 üretim diğeri 2024 üretim. Ekran yenileme hızları da farklı birbirlerinden attığımda linkten karşılaştırmasına bakabilirsiniz. Diğer soruya gelecek olursak dediğiniz gibi nerden aldığınız çok da önemli değil her türlü...
  3. dexmete

Ben Mediamarkt den almıştım 1 sene kadar önce. Lg tabii ki kaliteli ama ben alırken o fiyatlara Qled 50 inc bir modeli yoktu. TCL de çok araştırdım ama arayüz ve işletim sistemi olarak Samsung daha uzun süre kullanılabilir ve daha stabil geldi. TCL üst seviye olmayan modelleri pek tercih...
  4. dexmete

1 yıl önce evlenirken aldım. Aktif kullanıyorum gayet güzel televizyon, görüntü kalitesinden baya memnunum.
  5. dexmete

ev kuruyorum tüm eşyalar sıfır alınacak, beyaz eşya önerisi

Hepsini Arçelik aldım memnunum. Servis kısmında müşteri memnuniyeti ve ürünlerinin arkasında durmaları bu kararımda etkili oldu
  6. dexmete

Bu stanley orijinal mi?

Bu fiyata orijinal olma ihtimali var mı ? Değerlendirme puanı yok bi şey yok
  7. dexmete

55İNÇ TV Bu Televizyonlardan hangisini alırdınız?

Panel ve işletim sistemi stabilliği açısından lg ve Samsung tercih edilmeli tv de
  8. dexmete

TV önerisi tercih Samsung

Hocam markadan markaya değişir. Samsung Tizen işletim sistemini kullanır. Tcl Google tv kullanır , Lg webos işletim sistemi kullanır. Eğer uzun yıllar kullanmak ve tv arayüzünde donma kasma olmadan kullanmak istiyorsan Samsung ya da Lg tercih etmelisin. Sebebi de google tv ya da android işletim...
  9. dexmete

Hangi akım korumalı prizi almalıyım?

Tunçmatik kullanıyorum memnunum. Diğerleri hakkında pek bilgim yok
  10. dexmete

TV önerisi lütfen kafam 1milyon oldu...

Samsung dan şaşma bence . Samsung Q60C önerebilirim. Qled bir tv
  11. dexmete

Televizyonum VA mı Ips mi?

Ekrana parmaklarınızla hafifçe vurduğunuzda ekranda ışık patlaması oluyorsa VA paneldir.
  12. dexmete

Çamaşır Kurutma Makinesi önerisi

https://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinesi/en-ucuz-arcelik-1010-km-10-kg-fiyati,16996054.html Bi arkadaşım kullanıyor çok memnun. Kendime de bu modelden alacağım.
Top Bottom