Neler Yeni

TV önerisi lütfen kafam 1milyon oldu...

Cellat87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağdaş
Bütçe
20000
Mrb arkadaşlar TV ihtiyacım var 2 ürün gozume çarptı iyi gibi geldiler bana sizce hangisi daha iyi yada farklı model önerecek varmı aynı fiyat bandında?

Limit Max 20k

Ekler

• Screenshot_20231125_113804_Chrome.jpg
    Screenshot_20231125_113804_Chrome.jpg
    528.3 KB · Hit: 187

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
55 inç düşünürseniz bunu önerebilirim.

TCL televizyonun attığınız modelin 55 inç olan versiyonunu kullanıyorum, şuanlık memnunum. İlk geldiğinde görüntüsünü hiç beğenmemiştim çamur gibi bir görüntü vardı uydu kanallarında. Bir kaç ayar ile gayet güzel oldu. 4K video izlerken çok çok daha iyi gözüküyor görüntü. Canlılık, doygunluk, netlik ve ton gayet tatmin edici.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan

TCL televizyonun attığınız modelin 55 inç olan versiyonunu kullanıyorum, şuanlık memnunum. İlk geldiğinde görüntüsünü hiç beğenmemiştim çamur gibi bir görüntü vardı uydu kanallarında. Bir kaç ayar ile gayet güzel oldu. 4K video izlerken çok çok daha iyi gözüküyor görüntü. Canlılık, doygunluk, netlik ve ton gayet tatmin edici.
philips alınmaz kronik sorunlular panellerinin kalitesi kötü arkadaşın attığı toshiba iyidir

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
philips alınmaz kronik sorunlular panellerinin kalitesi kötü arkadaşın attığı toshiba iyidir
Kronik sorunlarını çok bilmiyorum hocam kusura bakmayın. Mağazada ellerinde teşhir ürünü görmüştüm ve baktığımda görüntü olarak benim kullandığım TCL'den çok daha iyi bir görüntü vardı.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan
Kronik sorunlarını çok bilmiyorum hocam kusura bakmayın. Mağazada ellerinde teşhir ürünü görmüştüm ve baktığımda görüntü olarak benim kullandığım TCL'den çok daha iyi bir görüntü vardı.
toshiba ikisindende iyidir hocam TCLde bence alınmamalı

Cellat87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

55 malesef düşünmüyorum eski TV 65 idi altını alırsam garip olacak o yüzden eşimde daha büyük istemiyor yine 65 kaldık anlayacağınız o yüzden 65 almak istiyorum. Toshiba yada Vestel olanlar qled olduğundan biraz çekici geliyor bana ama markaya güvenemiyorum nedense ama qled çok fark yaratır sanırım görüntü konusunda diye düşünüyorum.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Metehan
Samsung dan şaşma bence . Samsung Q60C önerebilirim. Qled bir tv

Aykut D.

80+ Gold
Mrb arkadaşlar TV ihtiyacım var 2 ürün gozume çarptı iyi gibi geldiler bana sizce hangisi daha iyi yada farklı model önerecek varmı aynı fiyat bandında?

Limit Max 20k
İkiside vestel . Samsung alman daha iyi olur.

Cellat87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pilipsin zaten ışıktan başka avantajı yok benim gözümde o yüzden bakmadım bile :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside Vestel derken TLC vestel mi?

Evet ama bu ölçüde Samsung malesef yok bütçeye uyan.

Samsung dan şaşma bence . Samsung Q60C önerebilirim. Qled bir tv
Bu beni biraz aşiyor hocam :)

YazılımKafa

80+ Silver

Limit Max 20k
20 bin ₺ bütçeye tcl ya da Toshiba marka tv almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Şahsen Samsung alıp keyfine bakmanı tavsiye ederim. Ekranı daha küçük olur ama kalitesi açık ara daha iyi

65 yerine 55" ama Samsung kalitesi. Bence kesinlikle Samsung al geç

Cellat87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağdaş
20 bin ₺ bütçeye tcl ya da Toshiba marka tv almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Şahsen Samsung alıp keyfine bakmanı tavsiye ederim. Ekranı daha küçük olur ama kalitesi açık ara daha iyi

65 yerine 55" ama Samsung kalitesi. Bence kesinlikle Samsung al geç
Tabi haklısınız hocam kalite farkediyor lakin uzaktan bakınca çok fazla bir şey değişmiyor benim açımdan büyük boy olması seyir zevkini daha fazla arttırıyor sinema salonu gibi olsun istiyorum o yüzden.

YazılımKafa

80+ Silver
Tabi haklısınız hocam kalite farkediyor lakin uzaktan bakınca çok fazla bir şey değişmiyor benim açımdan büyük boy olması seyir zevkini daha fazla arttırıyor sinema salonu gibi olsun istiyorum o yüzden.
Samsung un ekran kalitesi , arayüzü, müşteri hizmetleri çok daha iyi. 20 bin ₺ verip 5 binlik tv nin büyük versiyonunu kullanıyor gibi bir deneyim yaşamaman için yazdım. Parana değsin diye. Ama zevk meselesi. İlla büyük ekran diyorsan bir şey diyemem.

Top Bottom