Arama sonuçları: *

1. hakan32

Airfryer Önerisi/Tavsiyesi

İç malzeme paslanmaz olmasına dikkat edin uygun yollu ürünler uzun vadede paslaniyor en önemli kriter bu olabilir onun dışında herzaman büyük hacim daha hızlı ve iyi pişmesini sağlıyor çünkü içinde hava dolasamiyor ufak hazne olunca bu modeller çok ufak tek kişilik Max en az 7 litre tercih et 7...
  2. hakan32

240m² Ev İçin Kombi Önerisi

Merhaba 3 katlı evimde 300m2 yerden ısıtmalı kullandığım kombi Bosch Condens 7000i W 30/35 en ufak sorun yaşamıyorum tavsiye ederim.
  3. hakan32

mi stick satın alıcam

takılarak açılması dışında bir sorunu yok
  4. hakan32

Sizce bu fiyat gerçekmi ?

siteyi araştırdım ama hiç ters bişey bulamadım varmı sağ solda dolandırıldım v.s yazan
  5. hakan32

Sizce bu fiyat gerçekmi ?

https://televizyonn.com/tcl-50c725-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-qled-tv/
  6. hakan32

Samsung 50AU7000 4K Ultra HD 50" 127 nasıl ?

Merhaba arkadaşlar bu TV nasıl sizce ?
  7. hakan32

Televizyonn sitesi güvenilir mi? ?

https://televizyonn.com/televizyon/
  8. hakan32

Tam yoğuşmalı 3 katlı ev için kombi tavsiyesi

canım saolsun boşver :D
  9. hakan32

armut üzerinden destek istedim cumartesi günü gelecekler bakalım ne olacak. Sadece keşif için 1000TL ödedik hadi hayırlısı :)
  10. hakan32

Teşekkür ederim çok güzel bunu bi araştırayım allah razı olsun.
  11. hakan32

Tesisatım uygun değil 2 taneye
  12. hakan32

brüt 400 net 300m2 her kat 100m2 net giriş hol şeklinde salon mutfak birleşik. 3 tane 2metrelik petek mevcut. 2katta 2 oda 1 salon 2 banyo her odada 1 petek 2 metre banyonun birinde 1 metre petek mevcut çatı katında 1 oda 1 salon odada 1 metre petek salonda 2 tane 2metre petek mevcut. Aslında...
  13. hakan32

Bayiler doğruyu hiç söylemiyor satmak için yeter yeter diyip geçiştiriyorlar oyüzden doğru cevap bulmak çok zor benim için. Ev 3 katlı 300 m2 her katta 6 petek var 35kw tam yoğuşmalı kombilere bakıyorum şimdilik.
  14. hakan32

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır kombi ile verdiğim savaş sonucu bu kışa kombisiz olarak giriş yaptım. Evdeki hermetik döküntü kombiyi emekliye ayırıp yerine tam yoğuşmalı kombi takmayı düşünüyorum. Bütçe olarak kafamda 3 aşağı 5 yukarı birşeyler canlandı ancak sizlerinde bilgisi dahilinde nokta...
  15. hakan32

Xiaomi Mi Tv Stick ve Kumandasının Bağlanmama Sorunu

bendede var pilden kaynaklanıyor duracell pil ile kullanın. Orjinal pili sorunlu.
  16. hakan32

Televizyona Ethernet dönüştürücü

TV akıllı olmadığı için internet bağlasanızda internete erişecek uygulama olmadığından internetin nimetlerinden yararlanamayacaksınız bunun için Önerdiğim gibi bir cihaz alıp wifi üzerinden direk netflix youtube v.s uygulamalara direk erişim sağlayabilirsiniz.
  17. hakan32

Televizyona Ethernet dönüştürücü

https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-stick-android-tv-medya-oynatici-fiyati-46468/?ref=akakce&v=1.24.2 işini fazlasıyla görür
  18. hakan32

Mi TV stick VS mi box

Yani TV arkasında sabit takılı 1 yıldır ne yalan söyliyim gidipte ısınıyormu diye bakmadım işimiz bitince bağlı olduğu elektirk uzatmasını kapatıyoruz. İhtiyac halinde açıyoruz o kadar :D 1 yıldır yavaşlık dışında sorun yaşamadım.
  19. hakan32

Mi TV stick VS mi box

1 yıldır mi stick kullanıyorum. uygulama arası geçişler kanser seviyesinde mesela youtube seçiyorum tıklıyorum. yaklaşık 3-4 saniye sonra işlem başlıyor. İlk aldığımda bu kadar yavaş değilde 1-2 saniye sürüyordu. Güncelleme yaptıkça ağırlaştı ancak film izlerken hiç bir sorun yaşamıyoruz.
  20. hakan32

32 İnç Wi-Fi özellikli televizyon önerisi

https://www.hepsiburada.com/onvo-ov32f152-32-82-ekran-frameless-android-smart-hd-led-tv-p-HBCV000005WPG1?magaza=Ferhat-Ticaret&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV000005WPG1&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Top Bottom