Hayır yükselmez. Ekranın desteklediği kadar alırsın. Tv Stick al pişman olmazsın.Arkadaşlar benim kendi televizyonum 720p ama mi box s takarsam 4k ya yukselirmi yoksa 720p de kalırım
Aynısı soruyu mi TV stick içinde soruyorum
TeşekkürlerHayır yükselmez. Ekranın desteklediği kadar alırsın. Tv Stick al pişman olmazsın.
Teşekkürler720p de kalır senin takıcağın şey yazılım gibi bi şey ama ekran donanım olarak 720p olduğundan bi şey değişmiyor
Hayır yükselmez. Ekranın desteklediği kadar alırsın. Tv Stick al pişman olmazsın.
Ama Mi stick in yavaş çalıştığına, ciddi derecede ısındığına dair bir sürü inceleme var.Mi stick al
Televizyondan televizyona değişebilir sanırım. Mi Tv Stick kullanıcısıyım eski bir Vestel Smart televizyonum var fakat pek akıllı değil ismi öyle sadece. Çatır çatır çalışıyor bir kere donma yavaşlama yaşamadım verdiğim en iyi 300 TL idi.Ama Mi stick in yavaş çalıştığına, ciddi derecede ısındığına dair bir sürü inceleme var.
Öyle ki mi box o fazla parayı hak ediyormuş.
Bilgilendirme için teşekkürler. Daha önce duymamıştım.Ama Mi stick in yavaş çalıştığına, ciddi derecede ısındığına dair bir sürü inceleme var.
Öyle ki mi box o fazla parayı hak ediyormuş.
Benim de akıllı olmayan "Smart " için alasım vardı. Ama Stick i unutun öyle bir ürün hiç yok gibi düşünün yorumlar bu forumda o forumda gördüm hep.Mi Tv Stick kullanıcısıyım eski bir Vestel Smart televizyonum var fakat pek akıllı değil ismi öyle sadece. Çatır çatır çalışıyor bir kere donma yavaşlama yaşamadım verdiğim en iyi 300 TL idi.
Tamamen yanlış bence. Binlerce lira verip alınan Smart TV lerden daha kullanışlı bir ürün.Benim de akıllı olmayan "Smart " için alasım vardı. Ama Stick i unutun öyle bir ürün hiç yok gibi düşünün yorumlar bu forumda o forumda gördüm hep.
Yükselmez aynı kalır, alıcaksan Mi TV Stick al.Arkadaşlar benim kendi televizyonum 720p ama mi box s takarsam 4k ya yukselirmi yoksa 720p de kalırım
Aynısı soruyu mi TV stick içinde soruyorum