Tv Box/Tv Stick Önerisi

Lyre

80+
Reaksiyon skoru
1
Şuan next 4k tv stick kullanıyorum 2 yıl kadar önce falan almıştım sanırım. Cihaz iyice kasmaya donmaya başladı yeni tv box mu alsam diye düşünüyorum. Aslında apple tv düşünüyodum ama çok pahalı geldi daha uyguna güzel çalışan öneriniz varmı?

Bu arada stick almayın %80 ısınıp saçmalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktif olarak Hiremco X6 Pro kullanıyorum, tavsiye ederim
Hiremco google lisansları var mı? Uydu alıcısını kullanıyorum, ama box tarafında pek güven vermiyorlar.

Bunun da özellikleri iyi duruyor alınabilir gibi.

Bu arada stick almayın %80 ısınıp saçmalıyor.

Hiremco google lisansları var mı? Uydu alıcısını kullanıyorum, ama box tarafında pek güven vermiyorlar.

Bunun da özellikleri iyi duruyor alınabilir gibi.
dreamstar novayı görmüştüm 12 ay tv+ hediyeside çok güzel next almayı pek istemiyorum ve stick zaten püşman etti sizce dreamstardan apple tvye çıkmaya gerek varmı iş görürmü

dreamstar novayı görmüştüm 12 ay tv+ hediyeside çok güzel next almayı pek istemiyorum ve stick zaten püşman etti sizce dreamstardan apple tvye çıkmaya gerek varmı iş görürmü
Nova 2 yi alın tavsiye ediyorum. Aktif kullanıyorum NeXT son güncelleme sonrası bende Wifi kopma sorunu oluştu çözemediler de . Dreamstar sei robotics ürünü kalitesi nextden iyidir

Nova 2 yi alın tavsiye ediyorum. Aktif kullanıyorum NeXT son güncelleme sonrası bende Wifi kopma sorunu oluştu çözemediler de . Dreamstar sei robotics ürünü kalitesi nextden iyidir
Zaten heralde hepsi 2-3 yıla biraz yavaşlıyo artık benimki çok can sıkıcı oldu dediğim gibi apple tvye 2kat farka gerek varmı sizce veya başka marka yoksa nova2 alıp geçeyimmi

Zaten heralde hepsi 2-3 yıla biraz yavaşlıyo artık benimki çok can sıkıcı oldu dediğim gibi apple tvye 2kat farka gerek varmı sizce veya başka marka yoksa nova2 alıp geçeyimmi
Yok bence nova 2 yeterli

Raspberry Pi 5 + KOSTAKANG + Air Mouse Google TV tek geçerim. Biraz fiyatı pahalıdır, evet ama her türlü iş yapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,042
Üyeler
188,871
Son üye
Leyw7n
Geri