Bu arada bütçeyi önce 6 falan demiştin eğer 10 bin tl ise Samsung ve LG'nin bazı modelleri var. Bir de MythPhantom'un önerdiği bu model (TCL-50C725) mağazada gördüm, beğendim. Renkleri de güzel ama oradaki tanıtım videolarında dönen konsept videolar oluyorlar. Haliyle o videodaki renklerin hepsi...
Android cihaz o fiyatlara bulunmaz zaten android özelliklerinden ne kullanılacak ki? Smart Tv'de Netflix, Blu, Exxen, Prime, Youtube vs hepsi var. Internet browser da var. İleride çok isterseniz gidip android box alırsınız...
2020 yıl modeli Samsung 50 inch q60t kullanıyorum. Dual led - qled. VA panel. 50 hz. Genel olarak memnunum. Hareketli sahnelerde (daha önceden 100hz kullandığım için) hafif, normal kullanıcının kaçıracağı bulanıklanmalar olabiliyor hemen yazılım onu toparlıyor. Tizen işletim sistemi de gayet...
Öncelikle bu karşılaştırma çok manasız. Bu cihazlar farklı iki sınıf.
Toshiba adı altında satılan televizyonları Vestel üretiyor ve garantisini o sunuyor. Vestel'in çoğu paneli kaliteli değil, Vestel 4K tv alıp iade etmiş biri olarak söylüyorum. Renkleri kötü, ekran puslu gibi, yazılım kötü...