Arama sonuçları: *

1. H

Smart TV önerisi yapar mısınız

Bu arada bütçeyi önce 6 falan demiştin eğer 10 bin tl ise Samsung ve LG'nin bazı modelleri var. Bir de MythPhantom'un önerdiği bu model (TCL-50C725) mağazada gördüm, beğendim. Renkleri de güzel ama oradaki tanıtım videolarında dönen konsept videolar oluyorlar. Haliyle o videodaki renklerin hepsi...
  2. H

Smart TV önerisi yapar mısınız

Android cihaz o fiyatlara bulunmaz zaten android özelliklerinden ne kullanılacak ki? Smart Tv'de Netflix, Blu, Exxen, Prime, Youtube vs hepsi var. Internet browser da var. İleride çok isterseniz gidip android box alırsınız...
  3. H

55" TV Tavsiyesi - Ağustos 2022

2020 yıl modeli Samsung 50 inch q60t kullanıyorum. Dual led - qled. VA panel. 50 hz. Genel olarak memnunum. Hareketli sahnelerde (daha önceden 100hz kullandığım için) hafif, normal kullanıcının kaçıracağı bulanıklanmalar olabiliyor hemen yazılım onu toparlıyor. Tizen işletim sistemi de gayet...
  4. H

A 101'den televizyon alınır mı? (TOSHIBA)

Rica ederim. :)
  5. H

A 101'den televizyon alınır mı? (TOSHIBA)

Öncelikle bu karşılaştırma çok manasız. Bu cihazlar farklı iki sınıf. Toshiba adı altında satılan televizyonları Vestel üretiyor ve garantisini o sunuyor. Vestel'in çoğu paneli kaliteli değil, Vestel 4K tv alıp iade etmiş biri olarak söylüyorum. Renkleri kötü, ekran puslu gibi, yazılım kötü...
  6. H

Saç Kesme Makinesi Önerisi

https://www.trendyol.com/powertec/tr-1700-sac-kesim-makinasi-tr1700-p-58678135 Ucuz bir ürün isteyenler için bu makine de gayet iyidir.
Top Bottom