Neler Yeni

Smart TV önerisi yapar mısınız

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Android cihaz o fiyatlara bulunmaz zaten android özelliklerinden ne kullanılacak ki? Smart Tv'de Netflix, Blu, Exxen, Prime, Youtube vs hepsi var. Internet browser da var. İleride çok isterseniz gidip android box alırsınız.

Şu cihaz forum istanbul carrefour'da 7499'dan 6599'a düşmüştü 4-5 gün önce hala öyle midir bilemiyorum. Grundig, Vestel, SEG, Toshiba dışında pek seçim şansınız yok. Zaten Grundig'i Arçelik, diğer yazdığım modellerin hepsini de Vestel üretiyor.

echoes

80+ Bronze
aga 10k altına tv bulamayacaksan yaşamayalım bu ülkede
şeyde yapabilirsin android tv box alıp öylede kullanabilirsin
Öyle çetrefilli şeyler yapmiyim hocam ya. Senin önerebileceğin var mi peki herhangi bir televizyon? En fazla 5-6k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android cihaz o fiyatlara bulunmaz zaten android özelliklerinden ne kullanılacak ki? Smart Tv'de Netflix, Blu, Exxen, Prime, Youtube vs hepsi var. Internet browser da var. İleride çok isterseniz gidip android box alırsınız.

Şu cihaz forum istanbul carrefour'da 7499'dan 6599'a düşmüştü 4-5 gün önce hala öyle midir bilemiyorum. Grundig, Vestel, SEG, Toshiba dışında pek seçim şansınız yok. Zaten Grundig'i Arçelik, diğer yazdığım modellerin hepsini de Vestel üretiyor.
Teşekkür ederim hocam, tam olarak ihtiyacım olan şekilde bilgilendirici bir yorumda bulunmussunuz. Açıkçası tv izlemenin yanında en çok bir player yükleyip iptv izlenecek, bu yüzden android olsun istiyorum ama bahsettiğiniz diğer televizyonlarla da oluyor mu bilmiyorum, tamamen kendi bilgisizliğimden yani. Google play store'da bulunan iptv oynatma player uygulamalari yükleyebilir miyim yani android tv olmasa bile?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

Bu arada bütçeyi önce 6 falan demiştin eğer 10 bin tl ise Samsung ve LG'nin bazı modelleri var. Bir de MythPhantom'un önerdiği bu model (TCL-50C725) mağazada gördüm, beğendim. Renkleri de güzel ama oradaki tanıtım videolarında dönen konsept videolar oluyorlar. Haliyle o videodaki renklerin hepsi kalibre edilmiş, tv'yi öne çıkaran renkler oluyor o nedenle anlaması zor oluyor ama yine de güzel bir VA panel idi.

Satıcı da 55c728 olanı kullanıyormuş çok memnunmuş. c725'de de quantom dot var. 10 bin liraya Arçelik teknik servisi (Bilkom) fena bir opsiyon değil. TCL, Çin'li bir panel üreticisi bu arada.

@echoes bende de tizen işletim sistemli bir samsung smart tv var. IP TV'yi ben bilgisayarımda kullanıyorum ama IP TV'cilerin önerdiği player'ların hepsi ya da 3/4'ü vardı diye hatırlıyorum. Çünkü IP TV Player'ların da denem süreleri doluyor ve para ödemek zorunda kalıyorsunuz ama windows'ta bedava :). Sonuç olarak ip tv app'leri smart tv'lerin pek çoğunda var. Ama yerli üreticilerin modellerinde olmayabilir. Samsung smart tv'de var ama o kesin, direkt bilgi olarak verebilirim. :)

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
Aileme ilk kez akıllı tv alicaz, özelliklerini hiç bilmiyoruz. Bütçe olarak bilmiyorum ama uygun, uygunun biraz üstü öneriler yapar mısınız rica etsem. Bir de mesela en az şu olsun, şu özellik şu kadar olsun bu zamanda diye bilgi de verir misiniz rica etsem🙏

lisanslı android kaliteli anakart ve işlemci...kendim kullanıyorum memnunum

echoes

80+ Bronze
Bu arada bütçeyi önce 6 falan demiştin eğer 10 bin TL ise Samsung ve LG'nin bazı modelleri var. Bir de MythPhantom'un önerdiği bu model (TCL-50C725) mağazada gördüm, beğendim. Renkleri de güzel ama oradaki tanıtım videolarında dönen konsept videolar oluyorlar. Haliyle o videodaki renklerin hepsi kalibre edilmiş, tv'yi öne çıkaran renkler oluyor o nedenle anlaması zor oluyor ama yine de güzel bir VA panel idi.

Satıcı da 55c728 olanı kullanıyormuş çok memnunmuş. c725'de de quantom dot var. 10 bin liraya Arçelik teknik servisi (Bilkom) fena bir opsiyon değil. TCL, Çin'li bir panel üreticisi bu arada.

Yok hocam ben 10 bin lira altina iyi bir şey bulamayacağız galiba anlamında demiştim onu, bütçem aslında 5-6 bin en fazla, 7 de olabilir çok zorlarsak. TCL görüyorum ama bilmiyordum, öğrenmiş oldum teşekkürler.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mümkün mertebe Android tv alın bu saatten sonra smart alınmaz. Yarın bir gün exxen disney plus tarzı platform çıktıgında tv ne ekleye bilirsin. Ama smart tv de sadece içinde ne geliyorsa onu kullanırsın.

echoes

80+ Bronze

lisanslı android kaliteli anakart ve işlemci...kendim kullanıyorum memnunum

Çok güzelmiş gerçekten anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim bunu babamla değerlendiricem🙏

Mümkün mertebe Android tv alın bu saatten sonra smart alınmaz. Yarın bir gün exxen disney plus tarzı platform çıktıgında tv ne ekleye bilirsin. Ama smart tv de sadece içinde ne geliyorsa onu kullanırsın.
Evet ben de daha iyi olur diye düşünmüştüm hocam. İptv kullanabilirim değil mi sorunsuz şekilde android tv'de? Bir de internete wifi'dan bağlaninca yavaşlık, kopma gibi şeyler olur mu tv'de, yoksa telefon gibi iyi ve kesintisiz çeker mi?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok güzelmiş gerçekten anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim bunu babamla değerlendiricem🙏

Evet ben de daha iyi olur diye düşünmüştüm hocam. İptv kullanabilirim değil mi sorunsuz şekilde android tv'de? Bir de internete wifi'dan bağlaninca yavaşlık, kopma gibi şeyler olur mu tv'de, yoksa telefon gibi iyi ve kesintisiz çeker mi?
1.sorun evet
2.soeun hayır sorunsuz kullanırsı.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri