ahmetcekl
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
- Bütçe
- 20000
Arkadaşlar öncelikle bütçemi belirteyim maksimum 20k ya çıkabilirim boyut olarak minimim 55 inc olması önemli benim için ve teknoloji detaylarına çok takılıyorum dolby vision dolby atmos vs olması daha iyi ses sistemide subwoofer lı falan olursa tadından yenmez olmasa bile ses sistemi iyi olan modelleri önermenizi rica ediyorum ekran paneli zaten en en önemlisi uydu kanallarıda kullanacağım ama uyduda verdiği kalite gram umurumda değil netflix disyney vs uygulamalarda kaliteyi dibine kadar yaşamak istiyorum oled takıntım yok renkleri kaliteli versin siyah renklerde çok olmadığı sürece ışık sızmalarına takılmam dediğimi bir çoğunuz anlamışsınızdır büyük ihtimal tam bir fiyat performans canavarı istiyorum ekranı büyük olsun takıntım yok 55 ve üstü makul kaliteyi dibine kadar yaşamak istiyorum gerisini size bırakıyorum buyrun (duruma göre mesela şu kadar para verirsen üste subwoofer modellisi var veya daha iyi kalitede bir ses sistemi var derseniz aynı şekilde panel ve teknolojileri içinde geçerli bütçem 2-3 oynayabilir sıkıntı yok)
@RevDeisDou hocam tv ler hakkında bilgin var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@RevDeisDou hocam tv ler hakkında bilgin var mı
Son düzenleme: