yenigeldim
80+ Silver
Ethernet kablosunu direkt pc ye takıp pppoe girerek de bağlanabilirsin. Router kaynaklı mı anlarsınpppoe giriyorum yok tepki mr x80 var bende çalışmadı
Ethernet kablosunu direkt pc ye takıp pppoe girerek de bağlanabilirsin. Router kaynaklı mı anlarsınpppoe giriyorum yok tepki mr x80 var bende çalışmadı
Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah https://amzn.eu/d/0ahZFocKlink var mı
SAhibinden de sifir olarak bulabilirsin ama garanti olmuyor . Yurtdisi geliyor.link var mı
teşekkür ederimNokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah https://amzn.eu/d/0ahZFocK
tamam bakıcam ona da teşekkür ederimSAhibinden de sifir olarak bulabilirsin ama garanti olmuyor . Yurtdisi geliyor.
İnternet girişi falan var baya iyi cihazdır amazondan almanızı tavsiye ederim yinede sahibinden den alanlarda o şekilde almıştır.teşekkür ederim
tamam bakıcam ona da teşekkür ederim
yorumları da genel olarak baya iyi aklımı çeldi gibiİnternet girişi falan var baya iyi cihazdır amazondan almanızı tavsiye ederim yinede sahibinden den alanlarda o şekilde almıştır.
Mi box vs yerine net bu alınır hocam fiyatıda iyi normalde 5k üzeriydi düşürmüşler. 2 gb ramlar yetmiyor artık ileriye dönük baya götürür bu cihaz tavsiye ederim lisanslı herşeyi zaten bu fiyata rakibi yokturyorumları da genel olarak baya iyi aklımı çeldi gibi
Cihazı alırsanız hdmi 2.1 kablosu almayı unutmayın o şekilde verimli kullanırsınız.yorumları da genel olarak baya iyi aklımı çeldi gibi
olmuyor denedimEthernet kablosunu direkt pc ye takıp pppoe girerek de bağlanabilirsin. Router kaynaklı mı anlarsın
YouTube de mert Temizer kanalını izlemeni tavsiye ederim almadan önce.televizyona halen kablolu bağlantı yapıyoruz bundan da bıktık artık tüm kanallara erişim sağlayacağımız ayrıca televizyonu da android televizyon yapıcak tv box önerisi yapar mısınız