Smart TV önerisi yapar mısınız

echoes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Aileme ilk kez akıllı tv alicaz, özelliklerini hiç bilmiyoruz. Bütçe olarak bilmiyorum ama uygun, uygunun biraz üstü öneriler yapar mısınız rica etsem. Bir de mesela en az şu olsun, şu özellik şu kadar olsun bu zamanda diye bilgi de verir misiniz rica etsem🙏

Bütçe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Hocayusuf

Bütçe

@Hocayusuf
Yani bilmiyorum 5-6 bin yeterli olur mu? Sadece android ve akıllı televizyon arasındaki farka baktım şimdi, android televizyon istiyorum. Geri kalan özellikler hakkında bilgim yok

Android tv olani güzelmiş ama daha ucuz bulamaz mıyız android hocam :(
hocam 6 k dediniz 7 k buldum bakim bi sizin için ve 4k baktım

https://www.epey.com/televizyon/philips-43pus7506.html bu 6 k işte

hocam buraya fiyat aralığı yazıp en iyisini bulabilirsniz bütçeye uygun

hocam 6 k dediniz 7 k buldum bakim bi sizin için ve 4k baktım

https://www.epey.com/televizyon/philips-43pus7506.html bu 6 k işte

hocam buraya fiyat aralığı yazıp en iyisini bulabilirsniz bütçeye uygun
Bunlar güzel ama android değil, android kullansak çok daha güzel olur hocam uygulamalar için. İptv de kullanacağim çünkü :(
Bir de hocam epey'de filtre yaparken işletim sistemi bölümünde android ile android tv farklı seçenekler halinde listelenmiş, bunların arasında bir fark var mıdır?

Hocam attığınız her şeye bir şey buluyomuş gibi olacak ama grundig, arcelik, vestel gibi markalara karşı da önyargılıyım :( aslında tecrübe de var, sadece önyargı değil. Ama 10k altına iyi bi markanin iyi bi televizyonunu bulamicaz galiba:/

Hocam attığınız her şeye bir şey buluyomuş gibi olacak ama grundig, arcelik, vestel gibi markalara karşı da önyargılıyım :( aslında tecrübe de var, sadece önyargı değil. Ama 10k altına iyi bi markanin iyi bi televizyonunu bulamicaz galiba:/
10k mı

aga 10k altına tv bulamayacaksan yaşamayalım bu ülkede
şeyde yapabilirsin android tv box alıp öylede kullanabilirsin

Geri