Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Ölü piksel ve sıkışmış piksel farkları?

iade ederken ölü pikselden bahsedince sıkıntı çıkıyor diye biliyorum siteden siteye beğenmediğinizi beyan etmeniz daha iyi olabilir bence.
  2. oğuzhan18

Ölü piksel ve sıkışmış piksel farkları?

tvlerde oluyor oyuncu monitörlerde olmuyor diye biliyorum çünkü bendede var 6 sene oldu hiç bi fark yok ama tvlerde oluyor malesef yuvarlak olarak büyük büyük ekranı kaplıyor.
  3. oğuzhan18

Bu traş makinesi alınır mı ? (bim)

var mı bari böyle 300 tl fiyatında en fazla 400 tl olsun önerebilceğiniz ozaman.
  4. oğuzhan18

anladım bende zamanında polosmart ps3 kolu almıştım 50 tl 4 sene oldu hala çalışıyor ordan bi güven kazanmıştım :D
  5. oğuzhan18

bimde satıldığı için mi acaba çalışan arkadaş bozulursa istediğin zaman getir hallederim ben dedi ama. bilemedim.
  6. oğuzhan18

youtubede aynısından bulamadım video olarak bulan yada kullananda buraya atabilir merak ettim. almayı düşünüyorum.
  7. oğuzhan18

Vatan Bi̇lgi̇sayar Haksız İptal

anladım benim arkadaşlarımda vatan yüzünden çok başı ağrıdı ondan söylemek istedim monitör konusunda ssd konusunda bozuk çıktı felan sıkıntılı işler ama teknoloji bu şans işi tabii ki
  8. oğuzhan18

Vatan Bi̇lgi̇sayar Haksız İptal

yanlış anlamada okadar firma arasında gidip en kötü firmayı bulmayı nasıl becerdin be hocam her konuda kalitesiz bir firma.
Top Bottom