Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Hangi Android TV Box alacağıma karar veremedim, öneri?

Eski ekranı kırık laptobum vardı, ekranını söküp TV ye bağladım. İşimi baya görüyor. Vazgeçtim TV boxtan almadım :)
  2. pickpocket

APK kuruluyor ama illegal olmayanlar hariç diye okudum bazı yazılarda
  3. pickpocket

Lisanslı boxlara yüklenmiyor diye biliyorum ben
  4. pickpocket

X6 Proya İnat TV vs. Yükleniyor o yüzden onu düşünüyorum hem diğer bileşenleri de fiyatına göre özellikleri iyi. Emin olmadığım konu dediğin gibi FHD olarak izletmesi.
  5. pickpocket

PSP oyunları oynamayı
  6. pickpocket

Depolama alanı az. İlk attığım linkteki 4/64 Sesli asistan Air kumanda özelliği vs. Mevcut.
  7. pickpocket

Dreamstar i6 iyi gibi işlemcisi benim attiklarima göre bir tık altta. Ram DDR3 benim attiklarima ddr4
  8. pickpocket

Bu 4 ürün arasında kararsız kaldım, 4 bine kadar. Alıp kullananız var mı öneriniz nedir? Hiremco X6 Pro kafama yattı gibi şimdilik. Air control vs. özellikleri mevcut. https://www.hepsiburada.com/hiremco-x6-pro-android-box-p-HBCV00005KEWIG?magaza=Hiremco%20T%C3%BCrkiye...
  9. pickpocket

Annem ocak önerisi istiyor

Aynısı 200 daha ucuz...
  10. pickpocket

Altus vs Bosh buzdolabı kararsız kaldım?

3 buz dolabı arasında kaldım, var mı bunlardan kullanıp memnun kalmayan? Bosh 11 Bin TL 485 litre buzluk üstte...
  11. pickpocket

Awox televizyon ses var görüntü yok!

Anakarttaysa sıkıntı ekran kadar para çıkmaz diye düşünüyorum.
  12. pickpocket

Awox televizyon ses var görüntü yok!

Benimkinde sıkıntı yok :D Ekranda sıkıntı yoksa bir baktır, belki 300-500 liralık birşeydir. Önemli yeri ekranı zaten.
  13. pickpocket

LG Harici PS5 için TV önerisi?

Awox 28" Smart TV kullanıyorum. TV/Film vs. için güzel ama oyun oynamak için paneli bir tık düşük kalır bence.
  14. pickpocket

Canon Pi̇xma Mg3600 Yazıcı

buradan MG3600 ü bulur sürücüsünü indiriniz. https://www.canon-europe.com/support/consumer_products/product_ranges/printers/pixma/?_ga=2.7474802.1975808204.1648043328-1003189605.1648043328
  15. pickpocket

Canon Pi̇xma Mg3600 Yazıcı

Herhangi bir sorunu yoksa, pc ile kablo bağlantısını yaparak kendi sitesinden "Yazıcı Sürücülerini" indirip kurunuz.
  16. pickpocket

Robot süpürge önerisi

Buna bir bakabilirsin, https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-xiaomi-mi-mop-2-ultra-fiyati,1714113602.html
  17. pickpocket

Düğün İçin Taksitle Alabileceğim F/P Televizyon Önerisi

Ben 4600 e 58" AWOX smart TV aldım ve 1 aydır kullanmaktayım. Fiyatına göre üzmez özellikleri. Marka takıntınız yoksa bakabilirsiniz. Şuan 5250 civarında olması lazım fiyatı.
  18. pickpocket

Ethernet kablo önerisi

Buyrun...
  19. pickpocket

4K televizyon önerisi

O zaman alınır 👌
  20. pickpocket

4K televizyon önerisi

Uygun fiyata denk gelirse neden olmasın. Ama sıfırından 300/400 aşağı fiyata gider sıfır alırım. 🤷
Top Bottom