Awox televizyon ses var görüntü yok!

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Durduk yere önce kumanda çalışmamaya başladı sonra kumanda değiştirdik, 3-4 gün sonrada tv de görüntü durduk yere gitti, ses var görüntü yok. Eğer servislik durum yoksa boşuna çağırmak istemiyorum garantisi bitti. Şu yöntemi dene diyeceğiniz yöntem varsa söylerseniz sevinirim. (fişler prizler uydu kontrol edildi.)

@pickpocket galiba Awox TV'lerde kronik bu :D

Soruna gelecek olursak harici bir kaynaktan görüntü alabiliyor musunuz HDMI falan. Yoksa görüntü açılıştan itibaren hiç mi yok? Hiç yoksa panel arızasıdır yüksek ihtimalle.

Soruna gelecek olursak harici bir kaynaktan görüntü alabiliyor musunuz HDMI falan. Yoksa görüntü açılıştan itibaren hiç mi yok? Hiç yoksa panel arızasıdır yüksek ihtimalle.
hdmi denemedim ama denerim, açılıştan itibaren hiç görüntü yok sadece ses var. Tamiri yüksek tutar mı tahmininiz, yeni daha mı fp olur sizce?

hdmi denemedim ama denerim, açılıştan itibaren hiç görüntü yok sadece ses var. Tamiri yüksek tutar mı tahmininiz, yeni daha mı fp olur sizce?
Garantisi bitmişse işiniz zor. Arka aydınlatma gittiyse fena olmayan fiyata yapılabilir fakat panel komple gittiyse TV parası isterler.

Garantisi bitmişse işiniz zor. Arka aydınlatma gittiyse fena olmayan fiyata yapılabilir fakat panel komple gittiyse TV parası isterler.
işte bu yüzden yenisi daha mantıklı geliyor ama, çağırmadan da belli olmaz. E çağırıncada extra istiyorlar. Hiç sevmiyorum elektronik alet garantisi bittikten sonra bozulunca, yaptırsan ayrı yaptırmasana ayrı. Sagolun bilgiler için.

Benimkinde sıkıntı yok :D
işte bu yüzden yenisi daha mantıklı geliyor ama, çağırmadan da belli olmaz. E çağırıncada extra istiyorlar. Hiç sevmiyorum elektronik alet garantisi bittikten sonra bozulunca, yaptırsan ayrı yaptırmasana ayrı. Sagolun bilgiler için.
Ekranda sıkıntı yoksa bir baktır, belki 300-500 liralık birşeydir. Önemli yeri ekranı zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,227
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri