Arama sonuçları: *

1. T

CAM BALKON ISITICI ÖNERİSİ

cok buyuk degılse balkon iş gorur
  2. T

EV ISITMA + SICAK SU ÖNERİ

Selamlar , Doğalgaz abonelıgı alamadım yapı ruhsatımda sıkıntı oldugu ıcın . bebek var evde kış geldi kapıda. 3 seçenek buldum, 1- elektrikli kombi ( ısıtma ve sıcak su performans düşük elektrik faturası cok gelir diyorlar ) 2- ısı pompası ( performans yuksek ama ılk kurulum malıyetı 180-200 bin...
  3. T

40K bütçe 55inç televizyon önerisi

gayet şık yapıştır geç
  4. T

40K bütçe 55inç televizyon önerisi

vestel kullanıyorum 55 inç 4k android 23k civarı fiyatı var . ultra lüks istersen de samsung diyorum :)
  5. T

Klima Önerisi Yardım

bende 12 btu salonda + 9 btu yatak odasında var. hıc kapanmaz bazı saatlerde 2 sı bırden calısır. eco modda calısıyor genelde . bu ay 1780 tl fatura geldı. il mersin :)
  6. T

Klima Önerisi Yardım

baymak az yakıyor tercıh senın
  7. T

ORTAM HAVA SOGUTUCU TAVSIYE LUTFEN

Merhaba herkese , evliyim eşim benım masaustu sıstemı cocugun odasından kaldırmamı ıstedı sıstemı bende gıyınme odasına kurdum. 6m2 cıvarı bır alanda kullanıyorum sıstemı ama çok sıcak oluyor , yatak odasındakı klıma da 9luk cok etkı etmıyor. vantılator almayı dusundum de baska bır yontem...
  8. T

Hawk mı xDrive mı?

ben rampage kullanıyorum , arkadasımda hawk var kendı koldugumdan sonra ona oturunca bır tık daha konfor sezıyorum. kendı koltugumu alırken arastırmıstım xdrıve memnunıyet oranı cok az
  9. T

Hawk mı xDrive mı?

kesınlıkle hawk
  10. T

Klima Önerisi. (Yardımcı olursanız sevinirim.)

12.000 BTU (yani 12lik) baymak al geç. cok fazla kurcalama :)
  11. T

Arkadaşlar Tv lazım 30-40K arası fp lazım

medıa mrktın kendı markası tv lerı var . panellerı lg panelı kullandıkları cogu parca lg marka . gıdıp arastırmanı tavsıye ederım.
Geri