Hawk mı xDrive mı?

Reaksiyon skoru
64
Bütçe
6000
Merhaba, iki markadan da birkaç koltuk baktım. Aynı fiyatta birkaç koltuk var lakin rahatlıkları konusunda emin değilim hangisi benim için daha rahat olacaktır? Bütçem maksimum 6 bin.

kesınlıkle hawk

xDRİVE çok fazla abartılan bir koltuk bana kalırsa hawk denemedim

Merhaba, iki markadan da birkaç koltuk baktım. Aynı fiyatta birkaç koltuk var lakin rahatlıkları konusunda emin değilim hangisi benim için daha rahat olacaktır? Bütçem maksimum 6 bin.
Hawk kullanıyordum çok da iyiydi nadir terletiyordu xd ama kilolu(125kg 195cm)olduğum ve dizi film izlerken koltuğa yayıldığım için 1.5 sene içinde kırıldı. Kırılmasına rağmen tavsiye ederim

bazı yerlerde yönetici koltukları da güzel iş görüyor diyenler oldu forumda sence ne yapmalıyım.

fab serisi alacaksan kesinlikle rahat değil bel yastığı sürekli araya kaçar aşırı konsofrsuzluk oluşturur beli destekleyen bir şey olmuyor alta kaçınca xdriveda 15li plus anka alabilirsin fab serisindede sürekli tak tuk sesler var ve daha 6 7 ay oldu boşluk var mekanizmada sallanıyor sağa sola
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam tersi hawk şişirildi özellikle fab serisi haddiden fazla şişirildi ve 7 8k fiyatlarına tam anlamıyla o para haram maks ederi 6 k 6500

kullandınız mı hocam hiç?
ben rampage kullanıyorum , arkadasımda hawk var kendı koldugumdan sonra ona oturunca bır tık daha konfor sezıyorum. kendı koltugumu alırken arastırmıstım xdrıve memnunıyet oranı cok az

fab serisi alacaksan kesinlikle rahat değil bel yastığı sürekli araya kaçar aşırı konsofrsuzluk oluşturur beli destekleyen bir şey olmuyor alta kaçınca xdriveda 15li plus anka alabilirsin fab serisindede sürekli tak tuk sesler var ve daha 6 7 ay oldu boşluk var mekanizmada sallanıyor sağa sola

tam tersi hawk şişirildi özellikle fab serisi haddiden fazla şişirildi ve 7 8k fiyatlarına tam anlamıyla o para haram maks ederi 6 k 6500
Doğrudur hawk hakkında pek bilgim yok fakat xdrive da almam zio'ya bakarımm ben olsam

Xdrive kasırga kullanıyorum 3 senedir banamısın demedi çok sağlam ve rahat bir koltuk tek sorun yazın baya bir terletiyor.

Hawk future kullanıyorum o dediğiniz seslerden bende de var. Oturunca yaslanınca vs. Sanki 2 parça birbirine giriyor gibi tak tuk ediyor. Yağlayınca geçer diye düşünüyorum daha yaglamadim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,124
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri