Arama sonuçları: *

1. W

Klimalar hakkında yardım

ekolojik inverter ne oluyor farkı ne
  2. W

Klimalar hakkında yardım

cok pahalı hocam midea. o fiyatlara cıkamam. 1717002439 gree dusunuyorum suanlık, arkadasların cevabını bekliyorum ona göre alacagım bıkac gune.
  3. W

Klimalar hakkında yardım

tesekkur ederim oncelikle. acıkcası butcede almısken iyisi mevzusu olacaksa 40 a kadar cıkabilirim. 1-daikin daylux 18000btu 39 a satılıyor suan hb uzerinde. daylux alt markasımı oluyor daikinin? 2-YouTube'da meshur bir kel abimiz var, GREE marka klimayı cok övmus videosunda (reklam almadıgını...
  4. W

Klimalar hakkında yardım

bekoya bikac okudugum yerde kendileri uretmiyor bosuna markaya para vermiş oluyorsunuz diyorlardı. ama servis agı hakkında bilgim yok. 1716932414 diger odalara etki edermiki? kullanacagımız oda 28 metrekare. iki cam var ögleden sonra gunes goruyor.
  5. W

Klimalar hakkında yardım

yok hocam yazmayı unutmusum 18-24 arası btu degerini belirtmek istedim. butce olarak 35 e kadar cıkabilirim 18 likler yeterli imiş baktım simdi.
  6. W

Klimalar hakkında yardım

merhabalar 18000 btu klima arayısımız var fakat ürünler hakında hicbir bilgim yok. youtube dada klimalarda içerikler cok kısıtlı. nelere bakmam gerektigini az cok ogrendim. inverterı iyi calısıyormu, min btu degeri, enerji seviyesi, yedek parca durumu, filtre degisim sıklıgı. gibi gibi konular...
  7. W

Philips Airfryer En İyisimi?

bu çevirme olayını philipstede yapmak gerekiyor diye biliyorum
  8. W

Philips Airfryer En İyisimi?

merhabalar airfryer arayısına girdik. en az 6-7 lt kapasiteli bir model bakıyoruz. daha önce kullanan arkadaslar varsa onlara sorum olacaktı. önce kumtelin ve onvonun 3 bin tl bandında 8 lt olan modellerine baktık. aralarında karsılastırma yaptık internetten bulabildigimiz bilgiler ile. daha...
  9. W

Maksimum 4 bin tl airfryer önerisi

En fazla 4 bin TL bütçemiz var. Hepsiburada uzerinden kumtel digital fastfryer 8.5 lt (3000 TL) ve Onvo'nun 8 lt olan modeli (3000 TL) modellerine baktik. Bu modeller hakkinda bir fikri olan var mı? Ayrica uygulama ile senkronizasyon olmadiktan sonra dijital ekran almanin bir mantigi var mı...
Top Bottom