Neler Yeni

Philips Airfryer En İyisimi?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
merhabalar airfryer arayısına girdik. en az 6-7 lt kapasiteli bir model bakıyoruz. daha önce kullanan arkadaslar varsa onlara sorum olacaktı. önce kumtelin ve onvonun 3 bin tl bandında 8 lt olan modellerine baktık. aralarında karsılastırma yaptık internetten bulabildigimiz bilgiler ile. daha sonra klasikleşmiş olan almısken iyisinimi alsak durumu olustu. cok populer olan philips xxl modelinin tam olarak olayı nedir? arada 2 katı bir fark bulunuyor. bu farkı vermeye deger bi özellik varmı yoksa markayamı para vermiş olacagız? birde önce kumteli veya onvoyu denesem mesela sevmedigimiz bir durum olursa airfryerları iade edebiliyormuyuz? detaylı bilgisi olan arkadaslar, onvo veya kumtel topuna girilir mi yoksa direkt olarak philipsmi almalıyız? şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
bence almışken iyisini alma kafası mantıklı. ben kumtel aldım iş görüyormu evet ama. ızgara kısmı üst tarafta koyduğum malzemenin altı pişmiyor çevirmek zorunda kalıyorum. dolayısıyla fazla çalışıyor pratikliği gidiyor.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence almışken iyisini alma kafası mantıklı. ben kumtel aldım iş görüyormu evet ama. ızgara kısmı üst tarafta koyduğum malzemenin altı pişmiyor çevirmek zorunda kalıyorum. dolayısıyla fazla çalışıyor pratikliği gidiyor.
bu çevirme olayını philipstede yapmak gerekiyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye