Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Aynen bastım gördüm. :) sjjshdhsjsjs Bu arada kasan helikopter kardeşim. Rgb li helikopter. 1759131468 Tü tü tü nazar değmesin. Kem gözler pırtlasın.
  2. xxxZAURxxx

bende böyle. Belki browserden kaynaklıda olabilir.
  3. xxxZAURxxx

Abi resimleri yenile gözükmüyor dosya hasarlı gibi işaret var.
  4. xxxZAURxxx

Teşekkürler kardeşim. Daha güzeli sizlerin olsun.
  5. xxxZAURxxx

Aslında el emeğinin Avantajı ve dezavantajları var. + tarafı Kimsede senin kasandan yok. İstediğin gibi kesip yapıştırıp şekil verebiliyorsun. Satışa çıkardığında tüm ilanları kenara itiyor ben buradayım diyor. Bakış oranları 3 kat fazla oluyor. -Tarafı Zor satılıyor. Beğenseler bile almak...
  6. xxxZAURxxx

Şöyle bi ışıklı mışıklı 😂 Ya bi pc'in var diceksiniz heryere onu atıyon. Napim
  7. xxxZAURxxx

TV TAMİR KONULARI AÇSAM İŞİNİZE YARAR MI

Peki yeni nesil televizyon açmak bilgisayar monitörü açmaya benzermi? Bir kaç defa LG açtım da, öndeki kauçuku çıt çıt dye kenarlarını ayırıyorsun Led panele erişiyorsun.
  8. xxxZAURxxx

Vayyyy mercek vayyyy :D Çok teşekkürler Azerbaycandan kucak dolusu selamlar. Edit --- Geri yapıştıramaz mıyız merceği?
  9. xxxZAURxxx

Aynen 1 adetle başladı.
  10. xxxZAURxxx

Abi merhaba, benim bi değişik sorunum var neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Aneanne evine Samsung televizyon almıştık. Gün değmeyen ve aparatla havada asılı kalmasına rağmen, Led panelin ortasında rastgele yerlerde parmak ucu kadar işık parlaklıkları oluşmuş. Acaba kondensatörleri veya...
  11. xxxZAURxxx

Güzel bilgisayarınız var, ne iş yapıyorsunuz?
  12. xxxZAURxxx

Alt taraf için Reverse fan lazım 3 adet çünkü fan kanatları ters ve görünüm olarak akvaryum kasalarda daha iyi gözüküyor. Yani fan tam olarak görünüyor, fanı tutan plastik kolları aşağıda kalıyor öyle bişe işte :D
  13. xxxZAURxxx

Monitörün bacağı yokmu? Klavyenin arkasına saklanmış gibi duruyorda :)
  14. xxxZAURxxx

Bira'mı biri tutsun evlat, bakalım garajda eskiden kalma neyimiz var. Monitör Thinkvision full hd 75 hz kasa görünüşü daha önemli benim için. Birde ERCİBİ klavye mouse kulaklık olmazsa 500 fps zor alırım onboard sistemde. :D
  15. xxxZAURxxx

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Önemli olarak aldığım şey 2 adet Teamgroup Vulcan-Z 256gb ssd N11 sitesinden aldım. Mis gibide çalışıyorlar.
  16. xxxZAURxxx

buzdolabı çalışmıyo Yardım

motoru çalışıyomu fişi takınca? Elini tut motoruna bak vibrasyon hissediyonmu?
Geri