Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Kasada elektrik kaçağı var.

Bir an önce dairene veya bilgisayarını taktığın prize topraklama yaptır yoksa sistemin yerine sana büyük zararlar verir. Topraklama olmadığı için bir anda bütün elektriği üstüne alabilirsin o çarpılmaları da uyarı olarak kabul et bence. Eski binalarda elektrik kabloları demir borulardan geçtiği...
  2. DenizAktaş

Topraksız üçlü priz

Bu arada tabi evinde topraklama var mı o da önemli :D çünkü bazı evlerde olmuyor özellikle eski olanlarda. Örneğin benim yaşadığım evde topraklama yok. Eskiden elektrik devreleri demir borulardan geçirilirdi topraklamayı ona bağlayarak yaptım mecburen
  3. DenizAktaş

Topraksız üçlü priz

Topraklı priz bir elektrik kaçağı durumunda elektrik akımını vücudundan geçirmek yerine geri göndererek toprağa iletiyor
  4. DenizAktaş

Topraksız üçlü priz

Bence kullanma. Kullandığın cihazlar için değil kendin için çünkü bir elektrik kaçağında çok tehlikeli olabilir
  5. DenizAktaş

Akım koruyucu priz önerisi

Bütçen yeterliyse bunu tavsiye ederim. O kadar para veriyoruz sistemlere bari koruyalım :D ben kullanıyorum çok memnunum çok kaliteli 2 göstergesi var biri ortamda topraklama olup olmadığını gösteriyor diğeri de koruyucular devrede mi onu gösteriyor. Ayrıca şartel resetleme düğmesi de var...
Top Bottom