Arama sonuçları: *

1. Entilus

Ani elektrik kesintisi Bedaş?

Devletimizde sorun yoksa hükümette sorun var. Usulsüzlükler yüzünden bu hale düştük zaten. Seversin sevmezsin oraya giripte siyaset yapmayacağım lakin bu dönemde sorunları görmeyen varsa zaten ya menfaati vardır ekmek yiyordur yada kör, sağırdır.
  2. Entilus

Milyarlarca dolar vergi ödüyoruz. Bu sadece devlete değil kat ve kat üstüne faturalar ödüyoruz. Tazminat muhabbeti çözüm olmamalı. Adam gibi yap altyapını neyse hocam kime ne diyoruz. 1684266300 Uzun zamandır olmuyordu olunca şaşırdım. Allahtan sistem daha gelmemişti her olayda bir hayır var...
  3. Entilus

Tşkler
  4. Entilus

Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Başvuru süreçlerini iletebilir misiniz? Nereye nasıl başvurdunuz, onlar mı yönlendirdi?
  5. Entilus

Çok teşekkür ediyorum forum gerçekten nimet bizler için sizin gibi değerli insanlar olması ayrı tat veriyor. Ups alıcak masrafa mâlesef giremiyorum ki o kadar da önemsemiyorum aslında. Aşağıdan şalteri kapatmasınlar diye nasıl bir önlem alabilirim hocam aşağısı herkes inip şalter indirebiliyor...
  6. Entilus

Yok hocam evdeki 2 hatta sms geliyor planlı olunca.
  7. Entilus

Hocam aradım adamları dediler ki tazminatı ödüyoruz dediler. Bende bios güncellenir Ken veyahut Windows atarken videoya almayı planlıyorum daha sağlıklı olur. Haricinde yapıcak bir şey yok. Aradım dediler Bedaş merkezine götürüyorsun tutanak tutuyorlar ibana zararı gönderiyorlar diye. Planlı...
  8. Entilus

Bu usulsüz firma Bedaş, normalde planlı kesintilerde sms atıyor lakin şuan saat 11.30 ile 13.30 arası ani kesinti olduğu için hiçbir bilgilendirme yapmadı. Bende yeni sistem yolda geliyor olsayı da ben bios güncelliyor olsaydım bu zararı kim karşılayacaktı? @Kürşat Kütükçü
  9. Entilus

Tunçmatik Vs Schneider Akım Korumalı Priz

500 de çokmuş hocam valla bakıcaz artık hayırlısı.
  10. Entilus

Link atma şansınız var mıdır 1682980698 Teşekkürler
  11. Entilus

Hocam siz elektrik işini anlıyorsunuz sanırım gördüğüm kadar. https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-tekli-akim-korumali-priz-230v-pm-hrsppm1wgr Bunu fişe takıp, üstüne uzatma kablosu takmak daha sağlıklı olur mu yoksa boş mudur?
  12. Entilus

5 kişi tunçmatik 5 kişi schneider diyor çok arada kaldım 😅
  13. Entilus

4 lü veya 5li atsana Reis beğendiğin de alim
  14. Entilus

Hangisini övüyorsun hocam 😅 1682979774 Beyoğlunda var mı veya çevresinde?
  15. Entilus

Sizce hangisi daha sağlamdır? Pc bağlı olacak + WiFi + monitör bağlı olacak. Akım koruma sadece adında olmaması lazım. Genel olarak hangi marka sizce? Tunçmatik...
  16. Entilus

Akım korumalı çoklu priz ve ethernet kablosu önerisi

Akım koruma yok mu?
  17. Entilus

Hocam 3 metre uzunluğunda kaliteli lütfen akım korumalı priz önerir misiniz?. Ups olmaya bütçem yoksa en azından o korusun koruduğu kadar. Tercihen 4 5 portlu olsa yeter.
  18. Entilus

Attığıma baktınız mı? 1680986479 Bu hep açık mı oluyor? Uzatma kablosunu buna mı takıyoruz
  19. Entilus

Çok pardon, gidince hiç ellemim elektrik gelince açin sonra normal kapatim sonra açim öyle mi kullanayım? Yanlış anlamamak için soruyorum 1680986054 Ups link atar mısın
  20. Entilus

https://www.amazon.com.tr/Multi-Let-Anahtar-Toprakl%C4%B1-Korumal%C4%B1-Metre-Beyaz/dp/B07F2LFJLR/ref=mp_s_a_1_6?crid=3R24S9TJNLVF6&keywords=ak%C4%B1m%2Bkorumal%C4%B1%2Bpriz%2B3%2Bmetre&qid=1680985881&sprefix=ak%C4%B1m%2Bkorumal%C4%B1%2Bpriz%2B3%2Bmetre%2Caps%2C152&sr=8-6&th=1&psc=1 5 metre...
Top Bottom