Neler Yeni

Ani elektrik kesintisi Bedaş?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bu usulsüz firma Bedaş, normalde planlı kesintilerde sms atıyor lakin şuan saat 11.30 ile 13.30 arası ani kesinti olduğu için hiçbir bilgilendirme yapmadı. Bende yeni sistem yolda geliyor olsayı da ben bios güncelliyor olsaydım bu zararı kim karşılayacaktı?

@Kürşat Kütükçü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knka o kadar şey oluyor ki kimse bişey kabul etmiyor ama sanırım bu gibi durumlarda thh giderek başvuru yapabiliyorsun arıza ücretini veya neyse artık onu alabiliyorsun diye biliyorum ama yanlış da olabilir tüketici olarak bizler önlem almak durumdayız garanti şartları var yasal olarak bu şartlar altında her tüketici hakkını almak durumunda ama kanıtlaman gerekiyor elektrik kesintisi sonrası olduğunu birde yasal olarak dairelerde kaçak akım sigortası ve çeşitli koruma sistemleri de olması gerekiyor bunların hepsi bir bütün

Son düzenleme:

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knka o kadar şey oluyor ki kimse bişey kabul etmiyor ama sanırım bu gibi durumlarda thh giderek başvuru yapabiliyorsun arıza ücretini veya neyse artık onu alabiliyorsun diye biliyorum ama yanlış da olabilir tüketici olarak bizler önlem almak durumdayız garanti şartları var yasal olarak bu şartlar altında her tüketici hakkını almak durumunda ama kanıtlaman gerekiyor elektrik kesintisi sonrası olduğunu birde yasal olarak dairelerde kaçak akım sigortası ve çeşitli koruma sistemleri de olması gerekiyor bunların hepsi bir bütün
Hocam aradım adamları dediler ki tazminatı ödüyoruz dediler. Bende bios güncellenir Ken veyahut Windows atarken videoya almayı planlıyorum daha sağlıklı olur. Haricinde yapıcak bir şey yok. Aradım dediler Bedaş merkezine götürüyorsun tutanak tutuyorlar ibana zararı gönderiyorlar diye. Planlı kesintiye ödemesinler zaten ama ani kesinti de bir şey diyemezler bence. Çünkü bilgilendirme olmuyor. Bak şimdi geldi elektrik onluk sorun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca olan kesinti binalık değil. Bedaş Beyoğlunda kesinti meydana geldi özür dileriz vs dediğine göre binasal olsada neyse, planlı kesinti olsada neysede. Neyse bana ders oldu bios fln atarken videoya alıcam 😅

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam aradım adamları dediler ki tazminatı ödüyoruz dediler. Bende bios güncellenir Ken veyahut Windows atarken videoya almayı planlıyorum daha sağlıklı olur. Haricinde yapıcak bir şey yok. Aradım dediler Bedaş merkezine götürüyorsun tutanak tutuyorlar ibana zararı gönderiyorlar diye. Planlı kesintiye ödemesinler zaten ama ani kesinti de bir şey diyemezler bence. Çünkü bilgilendirme olmuyor. Bak şimdi geldi elektrik onluk sorun.
Ayn planlı ya da bakılması lazım ama misal kesilir sen ani zannedersin bakmışsınız sitede planların arasında var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok hocam evdeki 2 hatta sms geliyor planlı olunca.
Hm anladım ya ne olur ne olmaz eğer kesintinin çok olduğu bölgede iseniz online UPS alıp kullanın on binlerce lira veriyorsunuz sonuçta her zaman planlı hareket edin

Yok hocam evdeki 2 hatta sms geliyor planlı olunca.
Gerçi Ayn planlı da bildirmek zorundalar

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hm anladım ya ne olur ne olmaz eğer kesintinin çok olduğu bölgede iseniz online UPS alıp kullanın on binlerce lira veriyorsunuz sonuçta her zaman planlı hareket edin

Gerçi Ayn planlı da bildirmek zorundalar
Çok teşekkür ediyorum forum gerçekten nimet bizler için sizin gibi değerli insanlar olması ayrı tat veriyor. Ups alıcak masrafa mâlesef giremiyorum ki o kadar da önemsemiyorum aslında. Aşağıdan şalteri kapatmasınlar diye nasıl bir önlem alabilirim hocam aşağısı herkes inip şalter indirebiliyor. Sadece kendi bölgemizin nasıl korumaya alabiliriz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok teşekkür ediyorum forum gerçekten nimet bizler için sizin gibi değerli insanlar olması ayrı tat veriyor. Ups alıcak masrafa mâlesef giremiyorum ki o kadar da önemsemiyorum aslında. Aşağıdan şalteri kapatmasınlar diye nasıl bir önlem alabilirim hocam aşağısı herkes inip şalter indirebiliyor. Sadece kendi bölgemizin nasıl korumaya alabiliriz?
Kilitli dolap yapacaksınız anahtar da belli bir kişi de olacak bu arada çok teşekkür ederim o değerli bakış sana ait 😊

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Bu usulsüz firma Bedaş, normalde planlı kesintilerde sms atıyor lakin şuan saat 11.30 ile 13.30 arası ani kesinti olduğu için hiçbir bilgilendirme yapmadı. Bende yeni sistem yolda geliyor olsayı da ben bios güncelliyor olsaydım bu zararı kim karşılayacaktı?

@Kürşat Kütükçü
Bir kaç ay önce ani elektrik kesintisinde buzdolabı arızalanmıştı ve tüketici haklarına başvurduk tamir masraflarını karşıladılar sağolsunlar.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bir kaç ay önce ani elektrik kesintisinde buzdolabı arızalanmıştı ve tüketici haklarına başvurduk tamir masraflarını karşıladılar sağolsunlar.
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Başvuru süreçlerini iletebilir misiniz? Nereye nasıl başvurdunuz, onlar mı yönlendirdi?

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizinki yine iyiymiş. Birgün pc nin başında işim vardı. Odadaki lamba simit floresandı. Mutfaktan da bulaşık makinesinin çalışma sesi geliyordu. Lamba birden iyice kısıldı. Sönecek konuma geldi diyebilirim, sonra parlak bir şekilde yandı. Ama pc reset attı. Gelen ekranda güç ile alakalı bir problemden dolayı korumaya geçtipi bios ayarlarına girmem gerektiği yazıyordu. Bios gir çık pc sağlam.

- Ertesi gün bulaşık makinesinin sıcak su ile yıkama yapmadığını fark ettik. Akşamına mı ertesi gün mü kendimiz sökelim dedik söktük. Rezistansını çıkardık. Rezistansın elektrik devresinde patlama meydana gelmiş. Ertesi gün servis çağırdık, su pompası ile takımmış garantide yok 750 tl ödedik.

- Kime ne kanıtlayacağın bu durumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,636
Üyeler
167,170
Son üye
hasansami
Top Bottom