Arama sonuçları: *

1. Quill

F/P 3D YAZICI ÖNERİSİ

Kullanimi kolay bir cihaz ama aradaki fiyat farkida az değil neptune ile yaptigim bazi modelleri ekledim.
  2. Quill

F/P 3D YAZICI ÖNERİSİ

Çok küçük parcalar, ekstra detayli parçalar figürler için falan sla yazıcılar daha iyi oluyor fdm bazen baş belası olabiliyor. Fdm de elegoo neptune 4 plus öneririm klipper var yatak boyutu yeterli seviyede. Auto bed leveling de var.
  3. Quill

Hangi Traş makinesini almalıyım ?

normal bıçağı 0.5 alıyor sanırım. 15 parçalısını alırsan sıfır için uçta çıkıyor
  4. Quill

Elektronik sigara nereden alabilirim?

Revenger x çok eski ve gücüne göre ağır bir cihaz. Yeni teknoloji pod hocam. Küçücük çip ile küçücük cihaz on numara performans veriyor. Pod cihazlara bakmani tavsiye ederim. Eski tip cihazlara göre pahalıdır ama ömürlük götürür. 1654903382 Birde ego aio gibi tek tuşu bulunan cihazlardan almani...
  5. Quill

Yorumda bahsettiğim gruptan alabilirsin sıfır ürünler satıyor kendisine kefil olabilirim. Zaten grup sahibi kendileri.
  6. Quill

Trelektroniksigara var ama pahali oluyor
  7. Quill

Telegram gruplarindan alabilirsin. Pod mod dünyası yazip grup sahibi mehmet beyden alabilirsin. Cihaz olarak drag x öneririm boyutu küçük ve performansı çipinden kaynakli çok iyidir. Fakat bütçeni biraz aşıyor. Bu tarz bir ürün alirken kaliteye önem vermelisiniz dandik ne marka olduğu belli...
  8. Quill

Ne olacak bu elektrik fiyatları?

Bu ay 73 kuruştan 370 geldi ve 450kw harcamışız. Şimdi 2 liradan hesaplanırsa nasıl öderim ben bunu?
  9. Quill

akım korumalı priz alıcağım öneri varmı

Akım koruma prizlerin de joule değeri önemlidir. Almışken iyi bir şey almanızı öneririm. Tavsiye ettiklerim bunlar. Ürün 1 Ürün 2
  10. Quill

Forum Hangi Akım Korumalı Prizi Kullanıyor?

https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-5-li-akim-korumali-priz-pm5-gr-pm-hrspm5gr
  11. Quill

Xiaomi mi tv stick klavye

Normalde olmuyor sanırım uygulama yüklemen gerekebilir ben mouse takmıştım imleç çıkmıyordu
  12. Quill

Akım Korumalı Priz Gereklimi?

100 liralik parca sonuçta kesinlikle almalısın. Ortada kaç bin tl lik bilgisayar söz konusu. Schneider markasını da öneririm.
  13. Quill

İNTERNET KABLOLARINDA RENK ÖNEMLİ Mİ

https://www.teknostore.com/ugreen-cat-6-ethernet-kablosu 15MT seçebilirsin. Kötü görüntü olmasın diyorsan aynısının flat modelini al.
  14. Quill

Ev içi kullanım olacağı için cat5 bile işinizi görür. Ugreen,nexans,reçber bakabilirsin.
  15. Quill

Bu kablonun hem koruması var hem folyosu var 15 adet seçersen 15 metre gönderirler ama ucu boş olur çaktırman gerekir
  16. Quill

Evet önemli. İç kabloda Turuncubeyaz turuncu veya yeşil beyaz yeşil veri iletimi için kullanilir. Mavi beyaz mavi telefon hattı için kullanlır. Dış kablo rengi önemli değildir. Kablonun awg değeri ve folyolu olmasına dikkat edin. Sf utp cat6 reçber tavsiye ederim.
  17. Quill

Akım korumalı priz önerisi? Şimdi alacağım.

Merhabalar, akım korumalı priz arıyorum ama hangisi iyi bilmiyorum. Alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor? Öneriniz varsa sevinirim.
  18. Quill

Yaşadığım yerde elektrik sık sık kesiliyor bilgisayarımı nasıl koruyabilirim

Dostum bu tarz işlerde ucuza kaçmamanı tavsiye ederim. Tunçmatik marka korumalı priz almıştım içi erimişti prizin. Araştır ve kaliteli bir şey al.
  19. Quill

RGB şerit sorusu

Merhaba, adaptörlü ledler var. Şerit led den adaptörün ucuna takabileceğin bir aparat uzanıyor onun ile bağlıyorsun. Kestiğin kısmı daha sonra bağlamak istersen diğer led in bağlantı noktasına lehim atman gerekecek. Led i keserken bağlantı noktasından kesmeyi unutma. Örnek fotoğraf aşşağıya...
Top Bottom