Neler Yeni

Elektronik sigara nereden alabilirim?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Bütçe
500
Arkadaşlar selam. 500'ü fazla geçmeyecek şekilde elektronik sigara almak istiyorum. 3-4 sene kullandığım model bozuldu ve sigaradan uzak durmaya devam edebilmek amaçlı elektronik sigara kullanmak istiyorum.
2-3 sene önce aliexpressten falan alabiliyordum fakat şimdi eskisi gibi ürünler çıkmıyor. Az önce bakıp buluğum model sizce nasıl, alınır mı, gümrükte vs. sorun yaşar mıyım, sorun yaşarsam da para iadesi gelir mi? Türkiye'de satan güvenilir siteler varsa önerebilir misiniz?

Benim bulduğum.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Telegram gruplarindan alabilirsin. Pod mod dünyası yazip grup sahibi mehmet beyden alabilirsin. Cihaz olarak drag x öneririm boyutu küçük ve performansı çipinden kaynakli çok iyidir. Fakat bütçeni biraz aşıyor. Bu tarz bir ürün alirken kaliteye önem vermelisiniz dandik ne marka olduğu belli olmayan ürünleri haberlerde görüyoruz.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telegram gruplarindan alabilirsin. Pod mod dünyası yazip grup sahibi mehmet beyden alabilirsin. Cihaz olarak drag x öneririm boyutu küçük ve performansı çipinden kaynakli çok iyidir. Fakat bütçeni biraz aşıyor. Bu tarz bir ürün alirken kaliteye önem vermelisiniz dandik ne marka olduğu belli olmayan ürünleri haberlerde görüyoruz.
Hocam telegram şimdi hiç uğraşılacak gibi değil internet üzerinden satan site falan yok mu?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Buharistan ve buharkeyf sitelerini tercih edebilirsin likit ve yedek parçalarımı hep oradan alıyorum ve sorun çıkarmıyorlar
Aliexpressten alamaz mıyım? Coolvape ürünleri uygun fiyata satıyor.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Aliexpressten alamaz mıyım? Coolvape ürünleri uygun fiyata satıyor.
gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek riske atma bence . Bide yedek parçasına ulaşabileceğin markaları tercih et mesela eleaf , vaporesso , smok gibi . sadece aldın bitti ile olmuyor içerisinde ateşleme parçası olan coil bulunmakta ve bu coil , tel sarılmış bir pamuk ve kullandıkça yanıyor ve 20-30 gün içerisinde kullanıma bağlı olarak değişmesi gerekiyor yoksa ağzına yanık tadı falan geliyor berbat oluyor. bu yüzden yedek parçasına ulaşabileceğin bir ürünü tercih et ve dediğim 2 siteden ürününü al derim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyeceksin gümrüğe takılıyorsa bu sitelerde nası satılıyor sanırım toplu alıyorlar ve makyaj/bakım ürünleri içeren kutulara karıştırıyorlar ve gümrükte kontrol edilmeden geçişi sağlanıyor fakat sen 1 ürün alacaksın o yüzden bayağı riskli bir durum

Bilgici Bilim

80+ Bronze
dostum bende kullanıcıyım drag x ve smoke var bende birisi ağırlığından ev pc için diğeri dışarısı için minik ikiside sarılabilir coil 6 adet sonny pil intellicharger şarj aleti pillet için 30 metre tel 120 adet muji pamuk var elimde ve bıraktım ben

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Şu cihazı alabileceğim bir yer var mı ya çok hoşuma gitti

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler

Şu cihazı alabileceğim bir yer var mı ya çok hoşuma gitti
bunlar çok dandik oluyor ya anca tütüncülerde falan varsa vardır internette satışı yok bunların

arkadaşım almıştı 500 puf diye 350 de bitti bide normal e-sigaradaki hazzı vermiyor

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
bunlar çok dandik oluyor ya anca tütüncülerde falan varsa vardır internette satışı yok bunların
Bunun tütüncüde olacağını sanmıyorum, 30$'lık ürün. 20-30 TL'lik değil.

diyeceksin gümrüğe takılıyorsa bu sitelerde nası satılıyor sanırım toplu alıyorlar ve makyaj/bakım ürünleri içeren kutulara karıştırıyorlar ve gümrükte kontrol edilmeden geçişi sağlanıyor fakat sen 1 ürün alacaksın o yüzden bayağı riskli bir durum
Aynen kanka zaten gümrükte makyaj bakım kutuları varsa açmayalım diyip geçiriyor. Adamlar termosu bile açıp kontrol ediyor, sen ne anlatıyorsun?

Bu ürünler ya gümrük işlemleri yapılıp ithal ediliyor ya da sınırdan tırlar ile kaçak getiriliyor. Öyle şu kutu bu kutu olayı değil bu

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
tr de satılmıyor yurt dışından sipariş edebiliyorsun ama satıcı ile konuş diyor ve yukarda bahsettiğim gümrükte takılma olayına geri dönüyor iş kısacası bulma ihtimalin düşük eskiden tütüncülerde 500 çekimlik olanlar vardı aynısı yoktur dediğin gibi

Aynen kanka zaten gümrükte makyaj bakım kutuları varsa açmayalım diyip geçiriyor. Adamlar termosu bile açıp kontrol ediyor, sen ne anlatıyorsun?

Bu ürünler ya gümrük işlemleri yapılıp ithal ediliyor ya da sınırdan tırlar ile kaçak getiriliyor. Öyle şu kutu bu kutu olayı değil bu
bilmiyorum ben sadece öyle bir yazı okumuştum diye hatırlıyorum

Top Bottom