Neler Yeni

Elektronik sigara nereden alabilirim?

Umtcnkss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umutcan köse
Instagram
@umtcnkss
Steam
Umtcnkss
Discord
@Umtcnkss#6810
Arkadaşlar selam. 500'ü fazla geçmeyecek şekilde elektronik sigara almak istiyorum. 3-4 sene kullandığım model bozuldu ve sigaradan uzak durmaya devam edebilmek amaçlı elektronik sigara kullanmak istiyorum.
2-3 sene önce aliexpressten falan alabiliyordum fakat şimdi eskisi gibi ürünler çıkmıyor. Az önce bakıp buluğum model sizce nasıl, alınır mı, gümrükte vs. sorun yaşar mıyım, sorun yaşarsam da para iadesi gelir mi? Türkiye'de satan güvenilir siteler varsa önerebilir misiniz?

Benim bulduğum.
sitesinden juul alabilirsin gerçekten güzel bir cihaz kullanması kolay şık ve başlangıç kiti alırsan yanında 4 tane yedek pod geliyo ben 2 senedir kullanıyom hiç bir sorunu yok eğer likit ihtiyacın olursa bilgi sağlayabilirim hangi siteden ne alman gerektiği gibi

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Telegram gruplarindan alabilirsin. Pod mod dünyası yazip grup sahibi mehmet beyden alabilirsin. Cihaz olarak drag x öneririm boyutu küçük ve performansı çipinden kaynakli çok iyidir. Fakat bütçeni biraz aşıyor. Bu tarz bir ürün alirken kaliteye önem vermelisiniz dandik ne marka olduğu belli olmayan ürünleri haberlerde görüyoruz.

Buharistan ve buharkeyf sitelerini tercih edebilirsin likit ve yedek parçalarımı hep oradan alıyorum ve sorun çıkarmıyorlar

gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek riske atma bence . Bide yedek parçasına ulaşabileceğin markaları tercih et mesela eleaf , vaporesso , smok gibi . sadece aldın bitti ile olmuyor içerisinde ateşleme parçası olan coil bulunmakta ve bu coil , tel sarılmış bir pamuk ve kullandıkça yanıyor ve 20-30 gün içerisinde kullanıma bağlı olarak değişmesi gerekiyor yoksa ağzına yanık tadı falan geliyor berbat oluyor. bu yüzden yedek parçasına ulaşabileceğin bir ürünü tercih et ve dediğim 2 siteden ürününü al derim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyeceksin gümrüğe takılıyorsa bu sitelerde nası satılıyor sanırım toplu alıyorlar ve makyaj/bakım ürünleri içeren kutulara karıştırıyorlar ve gümrükte kontrol edilmeden geçişi sağlanıyor fakat sen 1 ürün alacaksın o yüzden bayağı riskli bir durum
ben de juul almak istiyorum ama bulamadım, nerden bulabilirim?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
ben de juul almak istiyorum ama bulamadım, nerden bulabilirim?
Yorumda bahsettiğim gruptan alabilirsin sıfır ürünler satıyor kendisine kefil olabilirim. Zaten grup sahibi kendileri.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
e sigara - nargile - sigara
Nargile den zararlı olabilir e-sigara türüne göre fakat en zararlısı sigara. Kullandığın likite göre e-sigara da zararlı olabilir bunların en zararsız hali sıralaması böyle.
tamamdır teşekkürler

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
O fiyat bandına şuan biraz zor yipranmis 2. El alabilirsin pico falan

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
bu bütçe ile anca smok vape pen 22 veya smok mag baby (690₺) alabilirsin fakat bunların sıkıntılı tarafı tak çıkar pilleri yok , yani otomatik entegre pil ile gelmekte ve mAh olarak düşük kapasite yani gün aşırı şarj etmen gerekir ve doğal olarak 1-2 sene sonra pil değişmi sıkıntı yaratır ben almanı önermem 2-3 sene sana sorun yaratmıcak bir şey almak istersen 800-1000₺ bütçen olmalı. Veya 2. e-sigara satş sitesi var smok-eleaf-vaporesso markaları tercih et bu markaların yedek parçası bol diğer markalar sıkıntı.
https://esigarakulubu.com/esk-2-el-urun-satisi
ben cihazımı buradan almıştım 2 sene önce hala sorun yaşamadım. likit olarak bir şey demeyeceğim senin keyfine bağlı mesela ben kırmızı meyve tatlarını sevmiyorum daha böyle fresh mentollü limonlu karpuzlu falan olabilir elmalı olabilir o şekil tatları seviyorum genellikle bende 0mg nikotin tercih ediyorum. denemek sana kalmış ama bence mentollü tatları denemelisin
Hocam araştırdım da Revenger x alacaktım stok yok buharkeyfte ben de ego aio mu alsam diye düşünmeye başladım ortalama 2 sene götürür diye.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Hocam araştırdım da Revenger x alacaktım stok yok buharkeyfte ben de ego aio mu alsam diye düşünmeye başladım ortalama 2 sene götürür diye.
Revenger x çok eski ve gücüne göre ağır bir cihaz. Yeni teknoloji pod hocam. Küçücük çip ile küçücük cihaz on numara performans veriyor. Pod cihazlara bakmani tavsiye ederim. Eski tip cihazlara göre pahalıdır ama ömürlük götürür.

Birde ego aio gibi tek tuşu bulunan cihazlardan almani tavsiye etmem genelde çoğu çipsiz olduğu için cebinde basili kalıyor sonra haberlerde patladi diye görüyoruz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

bu sizin bütçenizde fakat stokta yok denıyor ama alınıyor bi araştırın isterseniz kullandığım bir cihaz 2 senedir memnunum

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
bu sizin bütçenizde fakat stokta yok denıyor ama alınıyor bi araştırın isterseniz kullandığım bir cihaz 2 senedir memnunum
Stokta yok ve sorduğumda uzun süredir gelmiyormuş stoğu. Ayrıca bütçeyi duruma göre 900'e çıkartabilirim.
Revenger x çok eski ve gücüne göre ağır bir cihaz. Yeni teknoloji pod hocam. Küçücük çip ile küçücük cihaz on numara performans veriyor. Pod cihazlara bakmani tavsiye ederim. Eski tip cihazlara göre pahalıdır ama ömürlük götürür.
Önerdiğiniz podlar var mı? Ayrıca podların duman performansı nasıl oluyor bunlar hakkında pek bir bilgim yok. Atomizer değişimi falan da yapılıyor mu nasıl uzun süre dayanıyor?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Stokta yok ve sorduğumda uzun süredir gelmiyormuş stoğu. Ayrıca bütçeyi duruma göre 900'e çıkartabilirim.

Önerdiğiniz podlar var mı? Ayrıca podların duman performansı nasıl oluyor bunlar hakkında pek bir bilgim yok. Atomizer değişimi falan da yapılıyor mu nasıl uzun süre dayanıyor?
anladım hocam ben bu model ve alien kullandım diğerleri hakkında fikrim yok

Ysfmlt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Işık
dostum bende kullanıcıyım drag x ve smoke var bende birisi ağırlığından ev pc için diğeri dışarısı için minik ikiside sarılabilir coil 6 adet sonny pil intellicharger şarj aleti pillet için 30 metre tel 120 adet muji pamuk var elimde ve bıraktım ben
Hala duruyor mu hocam

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1