Excator23cm
80+ Gold
bende wraith max var onun yerine 10 kullanılmış eeeeennnnn eski stok fan önerdi bu daha iyi soğurut diye tartıştık çıktım hemde 75 tl istedi
daha çocuktum böyle şeylerden anlamıyordum adam gitmiş sağlam güç kaynağını sökmüş daha düşüğünü takmış.eve getirdiğimde zaten üzerindeki sayılar farklıydı 500w den 400w a indirmiş ama baktım çalışıyor takmadım çünkü daha anlamıyordum öyle şeylerden . haram olsun . oysa ki format için götürmüştüm . garanti belgesinde fark ettim baya sonradan . ikisinde ki parçalar farklıydı .Arkadaşlar mahalle bilgisayarcılarına hâlâ güvenen varsa güvenmesin. Sizin de böyle yaşadığınız olaylar var mı merak ediyorum. Forumda da bunun örnekleri mevcut...
Bu da benim yaşadığım bir olay...
Geri aldınmı gt 710u.Benim laptopdaki GT 710/730'u çaldılar lan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizimki bir de akrabamız olmasına rağmen 500tl daha pahalıya satıp üstüne güzelmiş gibi gösterdiler. Sonuç 40 fps ve aşağısı :d
Hayır çünkü ora kapandı sanırsam.Arkadaşım 3 ay önce 5000 TLyi vermiş bilgisayarcıya bana sistem topla diye.5000 TL'ye Asusun tek fanlı 1650,3600,Frisby Psulu 240 gb ssdli sistem toplamış 3 ay önce.Çocuğu çok iyi dolandırmışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geri aldınmı gt 710u.