Mahalle berberlerine gitmeyin

Reaksiyon skoru
172
4 gün sonra abimin yakının düğünü var. Saçların yanını bi toplayalım dedik gitmez olaydım. Aşşağıda tanıdık bir berber var gittim saçıma resmen katliam yaptı.
3 defa üst üste abi üstlere dokunayalım lütfen dedim şimdi 1 parmak üstten bırakmış yanlarda leş gibi. Traştan sonra dışarı çıkacaktım arakdaşlarla sağolsun adam saçımın içinden geçtiği için kapşöyle dolaşıyorum.
Eline makina tarak alan berber oluyor. Birde şu saçı akşam evdekilere anlat.
En son olmadı beğenmedim diyince bi tuhaflaştı. Verdiğim paranın karşılığı bu mu abi dedim. Saçlarımın yanlarını al dedim sana gittin dazlak ettin dedim. Aldım çantamı ceketimi çıktım dışarı. Allaha havale ediyorum kendisini. 4 gün sonra düğüne gideceğim bide. Bütün hayat enerjimi aldı sağolsun.
Mahalle berberlerinden nefret ediyorum. Türkiyede adam gibi genç traşı yapan esnaf yok. Herkes kendi bilidiğiyle kesiyor saçı. Geçişli yap abi demesen tas kafa yapıyorlar.
Gidipte bu adamlara para kazandırmayın

10 senedir mahallemdeki mustafa abiye tıraş olurum gayet memnunum

valla benim kuzen Berber hep ordayım istemediğim gibi yapınca dayak yiyor alıştı artık 😅

Bir de şu yönden bak, belki yeni tıraşın biden moda olur, herkes düğünde değişik görünce. Hayata hep olumlu yönden bakmalı. Ve herkes kendi berberini bilmeli.
O çocuk da yeni bir tecrübe edinmiş oldu sayende. ( umarım yeterince teselli edebildim )

Sorum başka ancak ne kadara tıraş oluyorsunuz.

4 gün sonra abimin yakının düğünü var. Saçların yanını bi toplayalım dedik gitmez olaydım. Aşşağıda tanıdık bir berber var gittim saçıma resmen katliam yaptı.
3 defa üst üste abi üstlere dokunayalım lütfen dedim şimdi 1 parmak üstten bırakmış yanlarda leş gibi. Traştan sonra dışarı çıkacaktım arakdaşlarla sağolsun adam saçımın içinden geçtiği için kapşöyle dolaşıyorum.
Eline makina tarak alan berber oluyor. Birde şu saçı akşam evdekilere anlat.
En son olmadı beğenmedim diyince bi tuhaflaştı. Verdiğim paranın karşılığı bu mu abi dedim. Saçlarımın yanlarını al dedim sana gittin dazlak ettin dedim. Aldım çantamı ceketimi çıktım dışarı. Allaha havale ediyorum kendisini. 4 gün sonra düğüne gideceğim bide. Bütün hayat enerjimi aldı sağolsun.
Mahalle berberlerinden nefret ediyorum. Türkiyede adam gibi genç traşı yapan esnaf yok. Herkes kendi bilidiğiyle kesiyor saçı. Geçişli yap abi demesen tas kafa yapıyorlar.
Gidipte bu adamlara para kazandırmayın

Şuan biraz parası olan ve eli makas tutan herkes berber oluyor zaten Sadece Saç traş’ı şuan
400-500TL arası oda mahalle berberinde yani öyle kaliteli yerlerde değil ynai oralaea girmiyorum zaten 800-1000TL arası falan şaka gibi ya

Şahsen tavsiyem mahallede kuytuda köşede küçük eski dökük dükkanı olam yaşlı bir amca falan varsa (nesli tükeniyor onalarında🥲) oraya gitmen olur çünkü adamda en azından tecrübe var diğerlerine kıyasla yani hem fiyatı uygun hem daha güzel yapıyorlar bence

Bu arada şuan yeni berberlere istediğin kadar Traş anlat işte abi şöyle kes böyle kes sadece kendini yormuş olursun çünlü adamlar zaten 3-5 traş modeli biliyor😂
-Asker traşı
-Fade traş (yanları al üstü kalsın olan)
- Abi Kısalt modeli (1-3 numara)
- 0 Numara
Açıkçası başka bildikleri traş aklıma gelmedi XD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,994
Üyeler
191,199
Son üye
maggie