İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
?ama bu bazen gerçekden dogru. sistemde olusan dar bogazı azaltmak lazım. yada anakartı guncellemek.
Tamam ama söktüğü parçayı kendine alıyor.ama bu bazen gerçekden dogru. sistemde olusan dar bogazı azaltmak lazım. yada anakartı guncellemek.
ben karsılasmadım oyle biriyle yapıyorsa cıdden komıkmışTamam ama söktüğü parçayı kendine alıyor.
Kanka benim konuyu full okuduysan zaten alındığından haberim yoktuArkadaşlar mahalle bilgisayarcılarına hâlâ güvenen varsa güvenmesin. Sizin de böyle yaşadığınız olaylar var mı merak ediyorum. Forumda da bunun örnekleri mevcut...
Bu da benim yaşadığım bir olay...
Ok sorun yok güzel bilgilendirme olmuşOkudum.. Ben hâlâ güvenen varsa güvenmesin dedim.
Valla iade aldı ama bana göre parasının biraz azını verdi ama babama sorduğumda hepsini verdi diyor bana farketmez babama ders olmuş olurBu arada, ne oldu? İade almadılar mı?
Benim konumu da almışsın cidden inanmayın arkadaşlar bakın bir kaç tane var 2.el 800 TL'ye gt 730 lu sistem falan topladı ve beni 2 3 yıl götürdü öyleleri de var ama %90ı konudakiler gibiArkadaşlar mahalle bilgisayarcılarına hâlâ güvenen varsa güvenmesin. Sizin de böyle yaşadığınız olaylar var mı merak ediyorum. Forumda da bunun örnekleri mevcut...
Bu da benim yaşadığım bir olay...