Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Samsung 25w şarj cihazım patladı.

Kesinlikle bir sakınca olmaz ben zaten kendim aynı adaptörün orijinalini o şekilde çok kullandım. Sırf tecrübeden değil mantık olarak da. Hızlı şarj dediğimiz 25W'ta şarj ediyor, bu prizlere PC vs bağlıyoruz ki onlar bildiğiniz gibi bundan çok daha fazla değerlerle çalışırlar.
  2. RTX3070

Akıllı ampul önerisi ve sorularım

Akıllı ampul almak istiyorum bütçeme ne bulabilirim? Şu anda Philips Hue ampullerden düşünüyorum ama önerileriniz varsa alabilirim. Asıl sorum şu aslında, bunlar klasik ampullere kıyasla ne kadar parlak? Odam zaten küçük o yüzden sıkıntı olacağını sanmam ama parlaklık ayarı için önemli. Hiçbir...
  3. RTX3070

Asansörde kalınca ne yapmalı?

Video çıkınca beni de etiketler misiniz?
  4. RTX3070

Asansörler hakkında bilmedikleriniz ve merak ettikleriniz

Peki biz çıkarken bu motorların bozulmasından endişe etmeli miyiz? :D
  5. RTX3070

Asansörler hakkında bilmedikleriniz ve merak ettikleriniz

Asansörler bildiğim kadarıyla bir yükün serbest kalması ile yukarı çıkıyor, aşağı inmede asansör daha ağır değilse (ki bu da olursa zaten asansör hareket etmemeli) herhalde elektrik motoruyla çıkıyor. Ayrıca ağırlık her zaman sabit olsa da içerisi daha hafif ya da ağır olabilir ama her zaman...
  6. RTX3070

Duvardaki eski tip anten girişini uyduya çevirme

Sorunumuz çözüldü, birkaç gün önce uyducu çağırdık. Teşekkür ederim yine de.
  7. RTX3070

Duvardaki eski tip anten girişini uyduya çevirme

Dün yeni bir televizyon aldık, modeli TCL 43P615. Her odada direkt olarak uydu çıkışı olmasına rağmen nedense mutfakta anten çıkışı var ve televizyon mutfak için. Televizyonda anten girişi yok, o yüzden uydu kablosuna anten dönüştürücü taktık, bir ucunu duvardakine bir ucunu da televizyona...
  8. RTX3070

Multimetre 1 gösteriyor

Sigorta yandıysa oraya gelen bağlantılarda bir erime olmuş olabilir mi?
  9. RTX3070

3'lü Prizimden Duman Çıktı

Mutlaka değiştirmelisin bence de büyük cesaret olmuş.
  10. RTX3070

Yeni tabletimi kaç saat şarj etmeliyim?

Kendi ihtiyacı olan gücü verecektir nasıl dandik ki. Belli bir saat şarj etmen lazım değil ama tamamen boşaltmak ve tamamen doldurmak genelde sağlıklı değil.
  11. RTX3070

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Başlangıç için genelde ABS kullanılıyor o tercih edilebilir.
  12. RTX3070

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Hangi filamenti kullanıyorsunuz?
  13. RTX3070

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Tam olarak nereye yapışmıyor anlamadım.
  14. RTX3070

Wi-Fi anteni uzatıcıda kayıp olur mu?

Benim kasanın Wi-Fi antenleri kısa olanlardan ve arkada kaldığı için bağlantı zayıf olabiliyor. https://www.hepsiburada.com/alfais-4242-wireless-wi-fi-anten-uzatici-uzatma-kablosu-1-5-metre-pm-HB000003XPEI# Şöyle bir şey alıp kullansam arada ekstra kayıp olur mu?
  15. RTX3070

televizyonda tazeleme oranı

MCR'dir (motion clarity ratio).
  16. RTX3070

1080p 60 Hz maks.
  17. RTX3070

Yüksek ihtimal 60 Hz'dir o. Modeli nedir bakayım.
  18. RTX3070

O "200 Hz" denilen bizim aradığımız Hz değil. Televizyon modeli nedir?
  19. RTX3070

Bilgisayar Açıkken Priz Islandı, Sorun Yaşar mıyım?

Böyle bir durumda aslında olabildiğince hızlı bir şekilde PSU şalterinden kapatılmalı.
  20. RTX3070

Yapılmasını İstediğiniz Proje Veya Ürün Var Mı?

ROG Throne Qi ama ev yapımı (3D printer + pleksiglass'la). Biz bir türlü bitiremedik :D
Top Bottom