Hocam bende o pencere olayinierak ettim unutmayinn hocammmmmHocam normalde hareket etmemesi gerek, bir problem var asansörünüzde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan anlatsam inanmazlar, video çekeceğimde bunu da çekeyim atayım. Olur mu hocam?
ulan sdhsaldkhsafdsakfdhsakdhjaAsansörde en üst kattayken yukarı tuşuna basarsak cennete çıkarmıyız Alıntıyı görüntüle
bana da paylaşabilir misiniz rica etsemTamamdır hocam, video olarak çektiğimde sizlerle paylaşacağım.
asansörün üstündeki gizli çıkış yeri gibi bir şey demiştiniz ya hocam filmlerde olanı onu sormuş ben de merak ettim bana da atabilir misiniz video çekersenizGizli kamera yoktur.
Hangi konuyu hocam?
tamam o zaman teşekkür ederimKonu olarak paylaşırım hocam.
İkisinde de motor kullanılıyor hocam. İnerken ağırlık serbest kalıyor, yine motordan gelen bir destek var. Ama yukarıya çıkarken, inmeye göre daha rahat hareket eder.Asansörler bildiğim kadarıyla bir yükün serbest kalması ile yukarı çıkıyor, aşağı inmede asansör daha ağır değilse (ki bu da olursa zaten asansör hareket etmemeli) herhalde elektrik motoruyla çıkıyor. Ayrıca ağırlık her zaman sabit olsa da içerisi daha hafif ya da ağır olabilir ama her zaman aynı hızda yukarı çıkıyoruz. İlkinde elektrik motoru kullanıldığını düşünüyorum, bu doğru mudur, ikincisinde de ne kullanılıyor merak ettim.
Peki biz çıkarken bu motorların bozulmasından endişe etmeli miyiz?İkisinde de motor kullanılıyor hocam. İnerken ağırlık serbest kalıyor, yine motordan gelen bir destek var. Ama yukarıya çıkarken, inmeye göre daha rahat hareket eder.
Normal kameralar nerde peki ?Gizli kamera yoktur.