Otomatik parlaklık sınırlayıcı olması lazım g6 da. Benim dell oled monitörde de var.Bende de bugün başıma geldi az biraz kullanınca parlaklığı kısılıyor. Isındığı için mi sorun mu var anlamadım umarım sorun yoktur![]()
Otomatik parlaklık sınırlayıcı olması lazım g6 da. Benim dell oled monitörde de var.Bende de bugün başıma geldi az biraz kullanınca parlaklığı kısılıyor. Isındığı için mi sorun mu var anlamadım umarım sorun yoktur![]()
İlk defa oluyor ama bu. Bir şeyde sorun var gibi ufak kullanmayınca koruma amaçlı parlaklık kısıyor ya hani. Ondan sonra oluyor galiba geri açmıyor parlaklığı.Otomatik parlaklık sınırlayıcı olması lazım g6 da. Benim dell oled monitörde de var.
Normalde de yapıyordur ama çok az kısıyordur, yazın havada sıcak olduğu için gözle görülür düzeyde parlaklığı değiştiriyordur. Isınmamak için.İlk defa oluyor ama bu. Bir şeyde sorun var gibi ufak kullanmayınca koruma amaçlı parlaklık kısıyor ya hani. Ondan sonra oluyor galiba geri açmıyor parlaklığı.
G8'de Smart Monitor özelliği mevcut. İçerisinden çıkan kumanda ile yapabilirsiniz ama istediğiniz bir yazılımla ayar yapamazsınız.Merhaba yeni oled g8 G81SF aldım. Ayarlarını düğmeden değil yazılım ile kontrol etmek için herhangi bir uygulaması yok değil mi