Asansörler hakkında bilmedikleriniz ve merak ettikleriniz

Asansörün içindeki gizli kameralar tam olarak nerde oluyor ?

Asansörde en üst kattayken yukarı tuşuna basarsak cennete çıkarmıyız
Call Of Duty Oyununda Zombi Öldürmek Günah Mıdır? - Dailymotion Video

Hocam normalde hareket etmemesi gerek, bir problem var asansörünüzde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan anlatsam inanmazlar, video çekeceğimde bunu da çekeyim atayım. Olur mu hocam?
Hocam bende o pencere olayinierak ettim unutmayinn hocammmmm

Asansörler bildiğim kadarıyla bir yükün serbest kalması ile yukarı çıkıyor, aşağı inmede asansör daha ağır değilse (ki bu da olursa zaten asansör hareket etmemeli) herhalde elektrik motoruyla çıkıyor. Ayrıca ağırlık her zaman sabit olsa da içerisi daha hafif ya da ağır olabilir ama her zaman aynı hızda yukarı çıkıyoruz. İlkinde elektrik motoru kullanıldığını düşünüyorum, bu doğru mudur, ikincisinde de ne kullanılıyor merak ettim.

Asansörler bildiğim kadarıyla bir yükün serbest kalması ile yukarı çıkıyor, aşağı inmede asansör daha ağır değilse (ki bu da olursa zaten asansör hareket etmemeli) herhalde elektrik motoruyla çıkıyor. Ayrıca ağırlık her zaman sabit olsa da içerisi daha hafif ya da ağır olabilir ama her zaman aynı hızda yukarı çıkıyoruz. İlkinde elektrik motoru kullanıldığını düşünüyorum, bu doğru mudur, ikincisinde de ne kullanılıyor merak ettim.
İkisinde de motor kullanılıyor hocam. İnerken ağırlık serbest kalıyor, yine motordan gelen bir destek var. Ama yukarıya çıkarken, inmeye göre daha rahat hareket eder.

İkisinde de motor kullanılıyor hocam. İnerken ağırlık serbest kalıyor, yine motordan gelen bir destek var. Ama yukarıya çıkarken, inmeye göre daha rahat hareket eder.
Peki biz çıkarken bu motorların bozulmasından endişe etmeli miyiz? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,124
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri