Tavuklar kuru yolum ile mi temizleniyor yoksa kaynar suya batırıp mı çıkartılıyor?İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
inan hiçbir bilgim yok. havalanına yada büyük şehirlerde daha pahalıdır. İStanbulla ankara yada daha küçük şehirler aynı olmaz.Hocam fiyatlar neyw göre değişiyor?Bir yerdeki menü fiyatıyla diğer yerdeki aynı olmuyor.Özellikle Avm de fiyatlar oldukça uygun oluyor.
msg ?hocam msg kullanıyor musunuz
Tavuk temizlemesi dediğin nedir bilmiyorum. Tavuk temizlenmiyor yani ?Tavuklar kuru yolum ile mi temizleniyor yoksa kaynar suya batırıp mı çıkartılıyor?
mono sodyum glutamat çin tuzu yaniinan hiçbir bilgim yok. havalanına yada büyük şehirlerde daha pahalıdır. İStanbulla ankara yada daha küçük şehirler aynı olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
msg ?
Tavuk temizlemesi dediğin nedir bilmiyorum. Tavuk temizlenmiyor yani ?
tavuklar bize hazır geliyor. gelmeden önce ne yapılıyor bilgim yok hocam. içeriği genel bilgiler. tab'ın sitesindede var. bu siteden herşeye bakabilirsin hocam. İçinde olupta yazmıyorsa bilemiyorum.mono sodyum glutamat çin tuzu yani
İşe nerden başvuru attınİnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
fabrika işlemine giriyor orası belki bilgin vardır diye sorayım dediminan hiçbir bilgim yok. havalanına yada büyük şehirlerde daha pahalıdır. İStanbulla ankara yada daha küçük şehirler aynı olmaz.
msg ?
Tavuk temizlemesi dediğin nedir bilmiyorum. Tavuk temizlenmiyor yani ?
hocam 1. soruda %99 kurye sorunu diyebilirim ama yine kimseye suç atmamak gerek. biz paketi hazırlayıp kuryeleri bekliyoruz. kuryeler içeceklerini isteyip gidiyorlar. yada kendileri erişilen bir yerdeyse içecekleri alıp gidiyorlar. sistem bildiğim yerlerde böyle. kurye unutmuş olabilir çalışanda unutmuş olabilir ama orda o anda çok şey düşünüyoruz. düşünmek zorunda kalıyoruz. yoğun vakitse dahada zor olabilir.@KasapBey selamlar. 2 şeyi merak ediyorum;
1- Çalışanlar atom mu parçalıyor? Bugün iki menü söyledim, ikisinde de 1 Litre Cola vardı. 2 tane 1 litre Cola gelmesi gerekiyorken 1 tane geldi. Müşteri hizmetlerine ulaştım Tıkla Gelsin'den ve bana Cola ücretinin 48 saat içerisinde iade edileceği söylendi. Ben de THH'ye şikayette bulunacağımı söyledim ve 25 dakika sonra Cola kapıma geldi. Tamam yorgun olabilirler ama yazılanı anlamayacak kadar yorgun olamazlar.
2- Soğan halkalarının içeriğini biliyor musun? Normal soğan değiller fakat ne olduklarını merak ediyorum.