'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
Tavuklar kuru yolum ile mi temizleniyor yoksa kaynar suya batırıp mı çıkartılıyor?

Hocam fiyatlar neyw göre değişiyor?Bir yerdeki menü fiyatıyla diğer yerdeki aynı olmuyor.Özellikle Avm de fiyatlar oldukça uygun oluyor.
inan hiçbir bilgim yok. havalanına yada büyük şehirlerde daha pahalıdır. İStanbulla ankara yada daha küçük şehirler aynı olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam msg kullanıyor musunuz
msg ?

Tavuklar kuru yolum ile mi temizleniyor yoksa kaynar suya batırıp mı çıkartılıyor?
Tavuk temizlemesi dediğin nedir bilmiyorum. Tavuk temizlenmiyor yani ?

inan hiçbir bilgim yok. havalanına yada büyük şehirlerde daha pahalıdır. İStanbulla ankara yada daha küçük şehirler aynı olmaz.

msg ?

mono sodyum glutamat çin tuzu yani

İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
İşe nerden başvuru attın

msg ?

fabrika işlemine giriyor orası belki bilgin vardır diye sorayım dedim

bir kere 2018-19 yıllarında popeyesten patates yerken patates külahının en dibinde kullanılmış ve çöpe atmak için yuvarlanmış yara bandı gördüm ve en dibinde olduğu için tüm patatesi yedikten sonra görmüştüm. midem çok bulanmıştı popeyes diyince aklıma hep bu gelir.

@KasapBey selamlar. 2 şeyi merak ediyorum;

1- Çalışanlar atom mu parçalıyor? Bugün iki menü söyledim, ikisinde de 1 Litre Cola vardı. 2 tane 1 litre Cola gelmesi gerekiyorken 1 tane geldi. Müşteri hizmetlerine ulaştım Tıkla Gelsin'den ve bana Cola ücretinin 48 saat içerisinde iade edileceği söylendi. Ben de THH'ye şikayette bulunacağımı söyledim ve 25 dakika sonra Cola kapıma geldi. Tamam yorgun olabilirler ama yazılanı anlamayacak kadar yorgun olamazlar.

2- Soğan halkalarının içeriğini biliyor musun? Normal soğan değiller fakat ne olduklarını merak ediyorum.

@KasapBey selamlar. 2 şeyi merak ediyorum;

1- Çalışanlar atom mu parçalıyor? Bugün iki menü söyledim, ikisinde de 1 Litre Cola vardı. 2 tane 1 litre Cola gelmesi gerekiyorken 1 tane geldi. Müşteri hizmetlerine ulaştım Tıkla Gelsin'den ve bana Cola ücretinin 48 saat içerisinde iade edileceği söylendi. Ben de THH'ye şikayette bulunacağımı söyledim ve 25 dakika sonra Cola kapıma geldi. Tamam yorgun olabilirler ama yazılanı anlamayacak kadar yorgun olamazlar.

2- Soğan halkalarının içeriğini biliyor musun? Normal soğan değiller fakat ne olduklarını merak ediyorum.
hocam 1. soruda %99 kurye sorunu diyebilirim ama yine kimseye suç atmamak gerek. biz paketi hazırlayıp kuryeleri bekliyoruz. kuryeler içeceklerini isteyip gidiyorlar. yada kendileri erişilen bir yerdeyse içecekleri alıp gidiyorlar. sistem bildiğim yerlerde böyle. kurye unutmuş olabilir çalışanda unutmuş olabilir ama orda o anda çok şey düşünüyoruz. düşünmek zorunda kalıyoruz. yoğun vakitse dahada zor olabilir.

2- hiç bilmiyorum bize donuk geliyor. ama içi püre gibi bir şey onun. şu sitede içeriği yazıyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri