Arama sonuçları: *

1. SilahsızKuvvet☪

Led Şerit nasıl duvara yapıştırılır ?

Sağolun hocam malesef istenmeyen bir kaza sonucu led yırtıldı şuan bir şey yok ama ileri de almayı düşünüyorum tekrardan o zaman deneyebilirim. Not ; Ledlerin üstü silikon olduğu için yanlış kesmemeye dikkat edin lehim yapılabilir gibi duruyor ama denk getirmek imkansız.
  2. SilahsızKuvvet☪

Hocam iyi güzelde nerdeyse led aldım bu fiyata daha ucuz çözümler arıyorum biraz daha. Alıcak olsaydım daha kaliteli bir led almak daha mantıklıydı zaten. 60-70 lira led alıp 50 lira bant almak mantıklımı?
  3. SilahsızKuvvet☪

Bilsem şuan pek uğraşmazdım ledle tırtıklı olunca biraz duvar cidden sıkıntılı. Silikon tabancasıyla nasıl olucak peki ?
  4. SilahsızKuvvet☪

Tamam beyler sorum olursa sorarım şu bantı ben bir alayım :D
  5. SilahsızKuvvet☪

Aslında yapışkanı var ama tutmuyor fazla. Desteklemek istiyorum bunu düşünüyordum. Sizce marketlerde falan olur mu ? yoksa tahtakalede falan bulabilirmiyim ? yakında öyle şeyler satan bir yer bilmiyorumda
  6. SilahsızKuvvet☪

Silikon tabancam yok :/ 1645190451 Nerde bulabilirim çift taraflı bant ? duvarlara zarar vermez değil mi ?
  7. SilahsızKuvvet☪

5 metre renkli şerit aldım duvara yapıştırdım bir süre geçti gece çıkmış yerinden köşedende dönmüyor bir yeri hafif salınca çıkıyor hepside anlayacağınız yapışkanı biraz dandik. Nasıl duvara yapıştırabilirim bunu ? (Bizim evin duvarları biraz tırtıklı) Önerilerinizi bekliyorum
Geri