Led Şerit nasıl duvara yapıştırılır ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,080
5 metre renkli şerit aldım duvara yapıştırdım bir süre geçti gece çıkmış yerinden köşedende dönmüyor bir yeri hafif salınca çıkıyor hepside anlayacağınız yapışkanı biraz dandik. Nasıl duvara yapıştırabilirim bunu ? (Bizim evin duvarları biraz tırtıklı) Önerilerinizi bekliyorum

5 metre renkli şerit aldım duvara yapıştırdım bir süre geçti gece çıkmış yerinden köşedende dönmüyor bir yeri hafif salınca çıkıyor hepside anlayacağınız yapışkanı biraz dandik. Nasıl duvara yapıştırabilirim bunu ? (Bizim evin duvarları biraz tırtıklı) Önerilerinizi bekliyorum
silikon tabancasıyla yapacaksın ben öyle yaptım.

Kaliteli çift taraflı bant alabilirsin

Silikon tabancam yok :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerde bulabilirim çift taraflı bant ? duvarlara zarar vermez değil mi ?
Kağıt değilse zarar vermez. Nalburdan amazona her yerde vardır.

Kağıt değilse zarar vermez. Nalburdan amazona her yerde vardır.
Aslında yapışkanı var ama tutmuyor fazla. Desteklemek istiyorum bunu düşünüyordum. Sizce marketlerde falan olur mu ? yoksa tahtakalede falan bulabilirmiyim ? yakında öyle şeyler satan bir yer bilmiyorumda

Aslında yapışkanı var ama tutmuyor fazla. Desteklemek istiyorum bunu düşünüyordum. Sizce marketlerde falan olur mu ? yoksa tahtakalede falan bulabilirmiyim ? yakında öyle şeyler satan bir yer bilmiyorumda
Onlarınki dandik olur zaten. 3M bakabilirsin. Tahtakalede vardır.

Onlarınki dandik olur zaten. 3M bakabilirsin. Tahtakalede vardır.
Şeffaf çift taraflı bant almanı öneririm ben bu banttan kullanıyorum pevraz için işimi görüyor
Tamam beyler sorum olursa sorarım şu bantı ben bir alayım :D

o duvara çift taraflı bant bile tutmuyor odamın eski duvarı öyleydi kırtasiyeden silikon tabancası alıp yapabilirsin 20 tl falan al dursun tabanca her şeyde kullanabiliyorsun. çift taraflı bant denemeni bile önermem zaman kaybı olur.

o duvara çift taraflı bant bile tutmuyor odamın eski duvarı öyleydi kırtasiyeden silikon tabancası alıp yapabilirsin 20 TL falan al dursun tabanca her şeyde kullanabiliyorsun. çift taraflı bant denemeni bile önermem zaman kaybı olur.
Bilsem şuan pek uğraşmazdım ledle tırtıklı olunca biraz duvar cidden sıkıntılı. Silikon tabancasıyla nasıl olucak peki ?

Bilsem şuan pek uğraşmazdım ledle tırtıklı olunca biraz duvar cidden sıkıntılı. Silikon tabancasıyla nasıl olucak peki ?
5 cm aralıklarla küçük küçük sıkacaksın top şeklinde elinle bastırıp yapıştıracaksın ledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri