Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Ampuller Neden Çok Isınır

Bunun için Edison olmaya gerek yok. Ampullerin ışığı yaması için içindeki ince teli ısıttığını cümlealem biliyor. E ısıtma işlemi olan yerde, ısıda olur.
  2. SorryImSoBussy

Günlük kullanım için akıllı saat

Mi band 6 saat değildir, akıllı bilekliktir. Kullanım ömrü ve sağladığı özelliklerden dolayı Honor (Ücreti daha düşük) yada Huawei modelleri öneririm. 12-16 günlük şarj ömürleri var. Kısa sürede şarj oluyor ve diğer büyük markaların sağladığı bir iki özellik dışında herşeyi sağlıyor...
  3. SorryImSoBussy

65inç televizyon ev için

Bende takipteyim konuyu. Benim de bütçem 15k
  4. SorryImSoBussy

dinamo de kutup(mıknatıs) sayısını artırırsak ne değişir ?

Dinamolarda akı, içerdeyse S to N, dışarıdaysa N to S'tir. Çalışma mantığında yüzeyden geçen akı boyutu önemli olan faktördür. Şayet mıknatıs sayısı (kutup sayısı) artar ve yüzey aynı kalırsa daha fazla güç üretmesi beklenir fakat bu durum için iki taraflı kutuba da Ekleme yapılmalı. Çünkü...
  5. SorryImSoBussy

İnternet kablosu önerebilir misiniz?

CAT6 almalısın. CAT7'yi napıcaksın? Sağlam ve güzel bir dış kaplamaya sahip bir ürün al. Gizlenmesi gereken bir şey olduğu için görünüşü pekte önemli olarak gördüğüm bir ürün değil. 3-4 ay kadar önce 20Mt kabloyu 25TL gibi bi fiyata almıştım. Çok memnunum.
  6. SorryImSoBussy

Küçük Kardeşim için F/P Akıllı Saat Önerisi

Küçük kardeşimiz heves etmiş belli ki. O yaşta bir çocuğun bu tür bir cihaza bağlı kalacağını pek sanmıyorum. İsterseniz bir süre bekleyin. Hevesi geçtiğinde unutacaktır zaten. İlle de alacağım derseniz, Alcatech Q90 modeli vardı bir arkadaşımızın çocuğunda. Belki işinize yarayabilir. GPS, SIM...
  7. SorryImSoBussy

Arkadaşından özenmiş demekk,. Arkadaşındaki model neymiş? Önerileri yaparken göz önünde bulunduralım.
  8. SorryImSoBussy

Kullanacak güzel kardeşimizin yaşı kaç? Aklınızda herhangi bir model var mı? Yardımcı olmak isterim.
Top Bottom