Arama sonuçları: *

1. grimlex

Yanan Ototeyp Tamir olur mu

Sorunu buldum hocam sigorta panelinde bir sigorta yanmış.Yarın değiştiricem inşallah başka sıkıntı yoktur.
  2. grimlex

bi videoda gördüm araç model yılı arada 2-3 yıl fark olsada aynı araçlar sigortanın yerini biliyorum yani söküp test edicem ama yani 4.5 volt neden geliyor acaba hiç gelmemesi gerekmiyor mu
  3. grimlex

arabaya gittim ve + - den ölçüm yaptım 4.5 volt geliyor.Sigorta panelini açtım.Sigortayı çıkaramadım ama sorun sanırım burada.Sizde öyle derseniz sigortayı sökücem ve test edicem
  4. grimlex

içinde hiç bir şey yok gözle görülür.Foto attım yukarıda.Teybin sigortasıda sağlam.Nerde sıkıntı olabilir başka acaba arabada sorun oluşmul olabilir mi
  5. grimlex

hocam telde kopukluk yok multimetre ilede ölçtüm kısadevre modunda ötüyor.Yani sigorta bozulmamış
  6. grimlex

1653400525 İç kısmını açtım gözle görülür hiç bir parçada bozulma yok.Acaba arkasında takılı olan şu mavi sigorta bozulmuş olabilir mi ? Bunu test etmek için sigortayı takmadan çalıştırabilir miyim ? Veya eski teypte 10 amperlik bir sigorta vardı 15 amper 10 amperlik olanı taksam sıkıntı olur mu...
  7. grimlex

kendim söküp bakıcam zaten anlıyorum az çok yani kondansatörse değiştirebilirim.Ön bilgi almak için sordum teşekkür ederim
  8. grimlex

Arkadaşlar yeni bir teyp almıştım.Tuşu içine kaçmış.Babamda çıkartmak için tel sokmuş.Telde gitmiş devrelere deymiş.Teyp yanmış.Çıt diye ses gelmiş ufak kıvılcım çıkmış.Sökmeden baktım telin deydiği yerde kondansatör var ve 3 parmak genişliğinde devre kartı var.Daha sökmedim ama kondansatör...
  9. grimlex

Elektronikten Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi ?

Bugün bi tekrar inceleyim dedim akşamki kafayla görmemişim burası boş bundan kaynaklımı acaba
  10. grimlex

çıkartmadım o zaman çıkartarak ölçerim yarın kesin sonuç için 1649887681 Zener diyotla kondansatör bacağı lehimleri birleşik bu doğru bir şeymi yoksa yanlış mı
  11. grimlex

ölçmedim hemen ölçüyorum 1649886749 ölçümleri yaptım iki adet zener diyotun iki tarafındanda değer okuyor bunlar bozuk sanırım
  12. grimlex

Kondansatörleri test etmek için devreden ayırmak şart mıdır.Attığınız videodaki arkadaşın dediği gibi yaptım test ama o da demişti sanırım dışarıda test edin diye.Ben devre üstünde test ettim bu adını yanlış söylediğim sizin pwm dediğiniz parçanın önünde bulunan kondansatörde sıkıntı vardı bir...
  13. grimlex

o zaman bi şekilde testini yapabilmemiz lazım 1649884161 aynı tipte iki adet vardı onlar 3 bacaklı onları test ettim ama bu 6 bacak ilk defa gördüm bilmiyorum
  14. grimlex

internette baktımda aynısını bulamadım.Farklı olarak ne takabalirim bunun yerine ozaman 1649884011 baktımda bişey çıkmadı gibi ya
  15. grimlex

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Köşede bozuk duran bi monitörüm vardı.Güç beslemesinde sıkıntı var.Sıkıldım bende bakayım dedim teste başladım kondansatörleri ölçtüm 1 adet bozuk buldum.Fakat resimdeki parçayıda test edicem sanırım schottky diyot deniliyormuş adına pek emin değilim.6 adet...
  16. grimlex

Lehim Makinası Önerir Misiniz?

https://www.direnc.net/40w-standart-kalem-havya https://www.direnc.net/80w-ayarli-dijital-kalem-havya
  17. grimlex

3D Yazıcı İçin En İyi Filament Ne ?

yok hocam farklı bir marka satıcının kendi markasıymış çin malı çakma büyük ihtimal ucuza kaçma ama almışken kaliteli al
  18. grimlex

3D Yazıcı İçin En İyi Filament Ne ?

hocam sakın ucuz filament alma git markalı olanları al bende yeni 3d yazıcı aldım dandik markası bilinmeyen 100 liralık aldım bi tane aceleyle berbat ötesi bilindik markaları tercih et derinm
  19. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

baskıyı alırken ilk başta ilk 2 katman tablayı 80 derece yapıyorum.Sonrada 65 e çekiyorum.Sıkıntı olmadı küçücük bir baskıda aldım kayma falan hiç sorun çıkmadı
  20. grimlex

3d Yazıcı Baskı Sorunu

3d piyasasında zaten yeniyim bir bilgim yok sende dalga geçer gibi yazdığın için o anda para verseler inanmazdım ama sorunu çözdüm teşekkürler herkese
Top Bottom