Arama sonuçları: *

1. hakan32

200W 5+1 ses sistemine 400W amfi bağlarsak ne olur?

Anlamadım gitti Nasıl 190w bu Ben araştırdığımda bana bu bilgileri vermişlerdi. Çünkü 190w ise Logitech z906 50w :D 500w yazıyor Ancak sony den daha az ve ses ve daha az Bass şiddeti veriyor.
  2. hakan32

Şuan kendi Pc odamda olduğu için %30 üstünü açamıyorum bütün vitrin kapı pencere sallanıyor ama eskiden Sinema salonunda ses yalıtımlı odada %80 ne kadar açıyordum İç organlarım yer değiştiriyordu göüs kafesim sıkışıyordu :D Basslar 800w RMS Midrage 300w RMS Tweeter 200w RMS gücünde tek hoparlör
  3. hakan32

Buda bizim emektar 20 yıllık sistem :) Direk digital bağladım Anakartın digital ses girişine Flac kayıtlarda Ciddi ses farkını hissettiriyor.
  4. hakan32

Sakal tıraş makinesi önerisi

Bizzat kullandığım ürün şiddetle tavsiye ederim. https://www.hepsiburada.com/goldmaster-jardin-paslanmaz-celik-cift-port-sarj-girisli-sac-sakal-sekillendirme-makinesi-gm8164-p-hbcv00002ed7e9
  5. hakan32

Elektriğe %127 zam geldi

aylık 110kwh kullanıyorum. 100TL fatura gelmiş şimdi bana ne gelecek :D
  6. hakan32

AKIM KORUMALI PRİZ KULLANMADAN OLURMU?

Bina eskiyse zaten büyük ihtimalle topraklama yoktur hatta topraklama olmayan elektrik tesisatlarında akım korumalı priz fayda etmez. Yeni binaysa yada en az 10 yıllık olabilir yada Elektrik sigortasına topraklama geliyorsa kaçak akım rolesi takarsın sigortaya elektrik gidip geldiğinde...
  7. hakan32

Bilgisayarım çok fazla elektrik yakıyor.

Aslında var ancak bunu sadece Güç kaynağının bağlı olduğu yere Watt ölçme cihazı takarak yada Faturadan tespit edebilirsin. Kalitesiz PSU lar Sisteme 300 watt enerji verebilmek için Şebekeden 500 Watt enerji çekebilir. Sadece 80+ sertifika buradan geliyor İstenilen Miktarın Şebekeden çekilen...
Top Bottom