Arama sonuçları: *

1. Ö

Servispoint hakkında bilgi

Uzak ya bağcilardayim ben kargoyla götürmeyi düşünüyorum
  2. Ö

Servispoint hakkında bilgi

Arkadaşlar kasamin fanlari bozuldu servispointe mail attim boş şekilde yollayin dediler ne kadar sürer yenisinimi verirler tamirmi ederler 1 haftayı geçermi
  3. Ö

Pc özelliklerim yetiyor ama oyunu açmıyor?

idare eder bence ilerde yükseltir
  4. Ö

Pc özelliklerim yetiyor ama oyunu açmıyor?

ikinci el rx6600 bulursan al bulamazsan ikinci el 2060
  5. Ö

Amd Sürücü Zaman Aşımı Ekranda Yeşi̇lli̇k

Xmp ellemedim düzeldi
  6. Ö

Güncelledim şimdi diğer işlemleri yapicam 1655243758 Yaptım herşeyi teşekkürler umarim sorun olmaz bidaha
  7. Ö

Bios nasıl güncellenir anlatirmisin anakart b450 s2h gigabate
  8. Ö

Şimdi yeşillik gitti ama ekran büyüdü 1655241273 Deniyorum
  9. Ö

Driver güncel işlemci 4300ge zaten her açıldığında oluyodu zaman aşımı ama ekran gidip geliyodu(asla almayin şu işlemciyi) şimdi gitti ekran geldi yeşil noktalar çıktı üstünde yeniden başlattım düzelmedi fotolari koyuyorum
  10. Ö

AMD SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI

Genellikle pc ilk açıldığında oluyo sonra 15 20 dkda bi ekran gidip geliyo ve zaman aşımı hatası diyo 2 3 aydır yaşıyorum ama canımı sıkmaya başladı artık driver güncel nasıl düzelir
  11. Ö

Amd Ekran Kartı Çöktü Hatası (SİYAH EKRAN)

Bendede aynı sorun var çözersen yazarmisin
  12. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Evet uefi yazıyo
  13. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Nasil sifirlicam 1640267879 Knk bi tek ps3 kolunu xbox kolu gibi gostermeye yarayan bi uygulama var ve o dediğin şeye nerden bakicam
  14. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Benim sistem apu ama
  15. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Benim sistem apu apu yazan en son sürümü yüklemem lazim dimi 1640266859 4300ge Neo forza 8x8 ram Kingston 500gb m2 ssd Fsp hydro k500w B450 s2h
  16. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

B450 s2h f61 sürümü var şuan
  17. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Sıcaklık değerlerimde bir problem yok en fazla 45 50 fornat atmayi denemedim
  18. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Pc yi toplandığından beri sorunlarim bi türlü bitmedi bütün hevesim kursağımda kaldı oyun oynarken video izlerken farketmez hoparlörden zarrr diye ses geliyo ve ekran gidiyo bazen bu sessiz oluyo görüntü gidiyo bazende pc kendine reset atiyo yardimci olursaniz sevinirim dicemde yardım eden...
  19. Ö

PC KENDİNE RESET ATIYOR

Isınma sorunu yok termal macun powerboost biraz kalitesiz ama ısı değerlerim iyi
  20. Ö

PC KENDİNE RESET ATIYOR

Sistemim 4300ge fsp hydro500w b450 Kingston m2 ssd neo forza 8gb ram oyunda veya video izlerken ekran kapaniyor ışıklar falan sönüyor ama pc çalışıyor psu ile ilgili olduğunu sanmıyorum herkesin önerdiği bi psuyu aldım sizce sorun ne
Top Bottom