Neler Yeni

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Pc yi toplandığından beri sorunlarim bi türlü bitmedi bütün hevesim kursağımda kaldı oyun oynarken video izlerken farketmez hoparlörden zarrr diye ses geliyo ve ekran gidiyo bazen bu sessiz oluyo görüntü gidiyo bazende pc kendine reset atiyo yardimci olursaniz sevinirim dicemde yardım eden olacağını pek sanmıyorum ayrica bu sabah şöyle bişey oldu pcyi açarken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc yi toplandığından beri sorunlarim bi türlü bitmedi bütün hevesim kursağımda kaldı oyun oynarken video izlerken farketmez hoparlörden zarrr diye ses geliyo ve ekran gidiyo bazen bu sessiz oluyo görüntü gidiyo bazende pc kendine reset atiyo yardimci olursaniz sevinirim dicemde yardım eden olacağını pek sanmıyorum ayrica bu sabah şöyle bişey oldu pcyi açarken
Ayrıca pc böyle olduktan sonra tekrar açtığımda gigabayte ekrani yeşil bi şekilde geliyor

Ekler

• IMG_20211223_162303.jpg
    IMG_20211223_162303.jpg
    3 MB · Hit: 53
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
İşlemci sıcaklık dereceleriniz hangi seviyelere kadar ulaşıyor? Veya format atmayı denediniz mi?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,557
İsim
Hakanbey

Ayrıca pc böyle olduktan sonra tekrar açtığımda gigabayte ekrani yeşil bi şekilde geliyor
sistem özelliklerini detaylı yazarmısın.

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Benzeri olmuştu. ekran kartı vidasını tam takamamışım oynuyordu ondan olmuştu. Yeniyse ekran kartı kurulu gelmediği için sende de aynısı olduğunu düşünüyorum

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Benzeri olmuştu. ekran kartı vidasını tam takamamışım oynuyordu ondan olmuştu. Yeniyse ekran kartı kurulu gelmediği için sende de aynısı olduğunu düşünüyorum
Benim sistem apu ama

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,557
İsim
Hakanbey
Benim sistem apu apu yazan en son sürümü yüklemem lazim dimi

4300ge
Neo forza 8x8 ram
Kingston 500gb m2 ssd
Fsp hydro k500w
B450 s2h
Bios sıfırla öyle bi dene belki işlemci veya ram farklı bir ayar yapılmıştır.

Top Bottom