Arama sonuçları: *

1. Ö

Yeni Laptop Aldım nvidia güncellemesi yaptım ama ekran hz değiştiremiyorum

Yeni Laptop Aldım nvidia güncellemesi yaptım ama ekran hz değiştiremiyorum btün güncellemeleri yaptım yok olmuyo ekran 144 hz ama seçenek yok ve nvidia denetim masasında olması gerekenden az seçenek var bayağı az 4 tane seçenek gözüküyo
  2. Ö

Çözüldü✓ Yeni kulaklık aldım çalışıyor ancak ses gelmiyor

yeni kulaklık aldım gamepower kyruse ilk başta taktım ses falan her şey geliyor sonra driver indirdim pc yeniden başlattım ses gelmedi aygıt yöneticisine baktım Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) bu hatayı gösteriyor kulaklığın rgbleri çalışıyor ama ses aygıtlarında gözükmüyor denetim masasında...
  3. Ö

Usb aygıtını anlık iptal ediyor

Arkadaşlar öncelikle merhabalar hayırlı geceler son 1 haftadır bilgisayarıma "ekran kartı ve windows güncellemesi attığımdan beri" bilgisayarda usb takınca veya çıkarılınca gelen ses varya o ses anlık olarak birkaç dakikada bir duyuluyor ve o esnada mouse iptal oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. Ö

Ekran Kartı ile alakalı Bilgisayar arızası

ya direkt videoda ne varsa onu yapıcam adamlarda sorun çıkmamış admalarda da rx580 var bende de sorun çıkmaz herhalde? 1603054566 bu arada hangi seçeneği seçmem lazım ddu indirirken netherlands, UK falan var
  5. Ö

ddu indir yazdım netherlands falan filan bir şeyler yazıyor hangisini indiricem? 1603054421 nasıl ynai sorun çıkma olasılığı mı var?
  6. Ö

o tekno seyir kanalındakileri birebir uyguluyorum o zaman?
  7. Ö

niye hiç kimse discord üzerinden yardımcı olmuyor? :(
  8. Ö

discord üzerinden yardımcı olma şansın var mı?
  9. Ö

@bostankorkulugi @RevDeisDou @Emirhandkee şu anda yeni sürüm mevcut ne yapmam gerkeiyor önce eski sürümü siliyorum sonra yeni sürümü mü yüklüyorum yoksa önce yeni yüklüyorum ardından mı eski siliyorum?
  10. Ö

bilmiyorum ya videodan izleyip yapmak istemiyorum açıkcası korkuyorum o yüzden direkt canlı yardım almak istiyorum hiçbir şekilde mi olmaz ya? veya bilen arkadaşın falan varsa bana yardımcı olmasını isteyebilir misin? 1603052991 @Emirhandkee bu arada yeni sürümü yüklü whql olan sürümü ama eski...
  11. Ö

emirhan ben bu ddu ile yapmayı bir videodan izleyip yapmak istemiyorum discord gelip sana ekran versem yardımcı olabilir misin?
  12. Ö

vallahi abi bilgisayarım her zaman kapanıyor yeni aldım pcyi bilgisayarım ilk aldığım günden beri sıkıntılı ynai 2-3 günde bir bunu yaşıyorum oyun oynarken birden kapanıyor donuyor kalıyor falan ama bu hatayı ilk defa aldım ve valorantta aldım 1603051843 ekran kartını yanlış takma şansım vs...
  13. Ö

Arkadaşlar iyi akşamlar az önce bir şey yaşadım oyundayken önce pc kapandı sonra açtım tekrar oyuna girdim ve sonrasında bu hatayı aldım ve şu anda da arada takılıyor pc yardımcı olur musnuz arızayı ss olarak atıyorum https://hizliresim.com/TNJNTL ve yazılımı açtım bunu farkettim şimdi...
Top Bottom