Neler Yeni

Ekran Kartı ile alakalı Bilgisayar arızası

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
Arkadaşlar iyi akşamlar az önce bir şey yaşadım oyundayken önce pc kapandı sonra açtım tekrar oyuna girdim ve sonrasında bu hatayı aldım ve şu anda da arada takılıyor pc yardımcı olur musnuz arızayı ss olarak atıyorum https://hizliresim.com/TNJNTL ve yazılımı açtım bunu farkettim şimdi https://hizliresim.com/Z3a8tg
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

@Mehmet Yılmaz

@everyone

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sadece LOL'de mi böyle?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece LOL'de mi böyle?
vallahi abi bilgisayarım her zaman kapanıyor yeni aldım pcyi bilgisayarım ilk aldığım günden beri sıkıntılı ynai 2-3 günde bir bunu yaşıyorum oyun oynarken birden kapanıyor donuyor kalıyor falan ama bu hatayı ilk defa aldım ve valorantta aldım

Sadece LOL'de mi böyle?
ekran kartını yanlış takma şansım vs. var mı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
vallahi abi bilgisayarım her zaman kapanıyor yeni aldım pcyi bilgisayarım ilk aldığım günden beri sıkıntılı ynai 2-3 günde bir bunu yaşıyorum oyun oynarken birden kapanıyor donuyor kalıyor falan ama bu hatayı ilk defa aldım ve valorantta aldım

Ekran kartının sürücüsünü günceller misin? Eskisini DDU ile kaldırın. WHQL olduğuna emin olun.
Ekran kartını yanlış takma lüksü yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
Ekran kartının sürücüsünü günceller misin? Eskisini DDU ile kaldırın. WHQL olduğuna emin olun.
emirhan ben bu ddu ile yapmayı bir videodan izleyip yapmak istemiyorum discord gelip sana ekran versem yardımcı olabilir misin?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
emirhan ben bu ddu ile yapmayı bir videodan izleyip yapmak istemiyorum discord gelip sana ekran versem yardımcı olabilir misin?
Maalesef olmaz. Bende videodaki ile aynı şeyleri söyleyeceğim için bir farkı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
Maalesef olmaz. Bende videodaki ile aynı şeyleri söyleyeceğim için bir farkı olmaz.
bilmiyorum ya videodan izleyip yapmak istemiyorum açıkcası korkuyorum o yüzden direkt canlı yardım almak istiyorum hiçbir şekilde mi olmaz ya? veya bilen arkadaşın falan varsa bana yardımcı olmasını isteyebilir misin?

@Emirhandkee bu arada yeni sürümü yüklü whql olan sürümü ama eski sürümleri hiç ellemedim direkmt bunu indirdim kurdum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bilmiyorum ya videodan izleyip yapmak istemiyorum açıkcası korkuyorum o yüzden direkt canlı yardım almak istiyorum hiçbir şekilde mi olmaz ya? veya bilen arkadaşın falan varsa bana yardımcı olmasını isteyebilir misin?
Korkmana gerek yok. Bozulursa format atarsın düzelir.
@RevDeisDou yeni sürüm de sorun var mı?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

DDU ile sürücüyü kaldırın ve 20.9.1 i indirin

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
@bostankorkulugi @RevDeisDou @Emirhandkee şu anda yeni sürüm mevcut ne yapmam gerkeiyor önce eski sürümü siliyorum sonra yeni sürümü mü yüklüyorum yoksa önce yeni yüklüyorum ardından mı eski siliyorum?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
@bostankorkulugi @RevDeisDou @Emirhandkee şu anda yeni sürüm mevcut ne yapmam gerkeiyor önce eski sürümü siliyorum sonra yeni sürümü mü yüklüyorum yoksa önce yeni yüklüyorum ardından mı eski siliyorum?
ilk önce bilgisayarını güvenli moda alıyorsun sonra ddu yu sildikten sonra yeniden başlata basıyorsun pc açıldıktan sonra driverı kuruyorsun bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,075
Üyeler
164,608
Son üye
azizoe92
Top Bottom