Neler Yeni

amd ekran kartı driver hata veriyor

Ali42_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Karabağ
@Emre Zengin hocam sabahtan beri bir şey yoktu aynı hatayı birdaha aldım driver yine gitti ne yapmam lazım denedim çoğu şeyi ekran kartı driverında mı sıkıntı var

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
@Emre Zengin hocam sabahtan beri bir şey yoktu aynı hatayı birdaha aldım driver yine gitti ne yapmam lazım denedim çoğu şeyi ekran kartı driverında mı sıkıntı var
Kartta sorun olabilir. BIOS'ta XMP açıksa kapat. Sonra sürücüyü kaldırıp tekrardan kurup test et bakalım.

Ali42_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Karabağ
Kartta sorun olabilir. BIOS'ta XMP açıksa kapat. Sonra sürücüyü kaldırıp tekrardan kurup test et bakalım.
Hocam xpm den kastın ram frekansını yükseltme demi eğer oysa bende xpm olarak görünmüyor d.o.c.p olarak görünüyor onlar da açık değil ram hızı kendi değerinde yaptığım da mavi ekran alıyordum o yüzden 2133 mhz de kullanıyordum 3 senedir şuan açıp 2933 mhz değere aldığımda mvi ekran vermiyordu ara sıra hafif takılma oluyordu pc de bide öyle deneyeyim olmazsa tekrardan kapatırım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
Hocam xpm den kastın ram frekansını yükseltme demi eğer oysa bende xpm olarak görünmüyor d.o.c.p olarak görünüyor onlar da açık değil ram hızı kendi değerinde yaptığım da mavi ekran alıyordum o yüzden 2133 mhz de kullanıyordum 3 senedir şuan açıp 2933 mhz değere aldığımda mvi ekran vermiyordu ara sıra hafif takılma oluyordu pc de bide öyle deneyeyim olmazsa tekrardan kapatırım
BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık hocam. Ondan sonra test et bakalım tekrardan.

Ali42_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Karabağ
@Emre Zengin hocam dün gece almıştım yine aynı hatayı driver silinmişti sinirlenip bıraktım bende yarın uğraşırım diye sanah kalktığım da driver yüklü bir şekilde açıldı pc sabahtan beri hata vermedi daha sanırım düzeldi dün pc yi güvenli moda almıştım aynı kalsın mı yoksa düzeltiyim mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,511
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom