Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Bilgisayarı evin başka odasına kurabilir misin?Yine gitti
@Emre Zengin
Bilgisayarı evin başka odasına kurabilir misin?Yine gitti
@Emre Zengin
Denemek lazım hocam. Gene siyah ekran oldu di mi?Çözüm olur mu
Hocam farklı odaya henüz kurmadım, evet aynı hatayı verdi.Denemek lazım hocam. Gene siyah ekran oldu di mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de prizinin fotoğrafını çekip atar mısın?
Hocam 3'lü prizi değil direkt prizi çekip atar mısın?Hocam farklı odaya henüz kurmadım, evet aynı hatayı verdi.
Hocam kusura bakmayın, yanlış anladım soruyu priz düzenini merak ettiniz zannettim ekliyorum şimdiHocam 3'lü prizi değil direkt prizi çekip atar mısın?
Priz topraklı ondan yana sorun yok.Hocam kusura bakmayın, yanlış anladım soruyu priz düzenini merak ettiniz zannettim ekliyorum şimdi
@Emre Zengin
Dediğim gibi başka bir oda da dene bakalım.Napabiliriz peki
İnternet için yer yokmuş onu deneyemiyorum maalesef.Dediğim gibi başka bir oda da dene bakalım.
O zaman olayı toparlayalım. En son yaptığımız testlerde sorun oluşmadı. Kasadan elektrik çarpma olayı devam ediyor. Başka 3'lü priz ile de denemiştin sanırım ama denemediysen onu da değiştir. PSU da sorun olabilir ama bunu ikinci plana atalım. Topraklama konusuna gelecek olursak babam elektrik elektronik mühendisi tam doğru bilip bilmediğim için ona sordum. Prizde topraklama olsa bile apartmanda topraklamaya olmayabilirmiş. Onu bir sordurt bakalım hocam. Apartmanda topraklama var mı diye.İnternet için yer yokmuş onu deneyemiyorum maalesef.
Hocam çaban için öncelikle çok teşekkür ederim tabiri caizse minnettarım, apartman yeni olduğu için topraklama kesinlikle vardır diye düşünüyorum.O zaman olayı toparlayalım. En son yaptığımız testlerde sorun oluşmadı. Kasadan elektrik çarpma olayı devam ediyor. Başka 3'lü priz ile de denemiştin sanırım ama denemediysen onu da değiştir. PSU da sorun olabilir ama bunu ikinci plana atalım. Topraklama konusuna gelecek olursak babam elektrik elektronik mühendisi tam doğru bilip bilmediğim için ona sordum. Prizde topraklama olsa bile apartmanda topraklamaya olmayabilirmiş. Onu bir sordurt bakalım hocam. Apartmanda topraklama var mı diye.
Şu an yine gitti sonrasında klavyeye dokundum elektrik çarptı sinirden monitörü parçalamamak için kendimi zor tutuyorumHocam çaban için öncelikle çok teşekkür ederim tabiri caizse minnettarım, apartman yeni olduğu için topraklama kesinlikle vardır diye düşünüyorum.
Hocam bi odada daha internet varmış oraya taktım ordayım şu an @Emre ZenginHocam çaban için öncelikle çok teşekkür ederim tabiri caizse minnettarım, apartman yeni olduğu için topraklama kesinlikle vardır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an yine gitti sonrasında klavyeye dokundum elektrik çarptı sinirden monitörü parçalamamak için kendimi zor tutuyorum
@Emre Zengin