Arama sonuçları: *

1. ÖzalınGözlüğü

AGA BU NE ? Kaspersky garip fotoğraflar buldu.

Hayır. Yaklaşık 6 ay oldu. Mod yüklenmemiştir.
  2. ÖzalınGözlüğü

Oyun orjinal. Hiç bir şey takmadım bilgisayara.
  3. ÖzalınGözlüğü

Bende bilmiyorum. 1691328596 Cihaza hiç bir şey atılmadı. Cihaz sıfırdır. 1691328635 Disk yazma korumalı ve Bir tane sd kart almıştım. Ondan gelme ihtimali yok çünkü kullanılması için biçimlendirilmesi gerek diyordu.
  4. ÖzalınGözlüğü

Kaspersky'ı kullanmayalaSı uzun zaman olmuştu. Tarama yaptırdım, Age of History kısmındaki garip garip resimleri buldu. Bunlar nedir?
  5. ÖzalınGözlüğü

Mavi Ekran Bilgisayar ikide bir yeniden başlıyor

Selamlar, Bilgisayarın ekran kartı sürücüsü kendi kendine 306.45 e inmis 415.35 gibi bir sürücusü olan NVIDIA Ekran kartımın sürücüsünü kurmaya çalışırken bilgisayar dondu. Bende doğal olarak tekrar başlatmak zorunda kaldım. Takıp çıkardıktan sonra mavi ekran aldım. Unxepted_Store ??? Gibi...
  6. ÖzalınGözlüğü

Çözüldü✓ bir sitede dizi izlerken siteden ses çıkması

Chat kısmından sesi kapatınız.
  7. ÖzalınGözlüğü

LAPTOP ÇOK ISINIYOR.

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-htk-002-yuksek-performansli-termal-macun-htk-002-u1-gp-pm-bd100279 Bazı forumlarda öneriliyor. Daha ucuzunu bulursanız onu alın çünki pek araştırmadım gerisi size kalmış.
  8. ÖzalınGözlüğü

Mavi ekran sorunu???

bozuk sistem dosyaları, hasarlı sabit disk, bozuk RAM, donanım ve yazılım uyumluluğundan kaynaklanıyor Şimdi şu soruları soralım; 1-Kaç tane Ram anakarta takılı? 2-Sabit Disk marka/model/alan 3- Mavi Ekran gelmeden en son ne yapıyordunuz 1657034418 @Yiğiter Sarı
  9. ÖzalınGözlüğü

LAPTOP ÇOK ISINIYOR.

Termal macunu yenileyin. Bir dahakinede ayrıca termal macun bütçesini arttırınız. Fanı temizleyin veya yenisini alın ancak yenisini almak daha mantıklı olacaktır bana göre. 1657034017 Ha bu arada stand soğutucular var onlarıda öneriyorum sonuçta dışarılarda sıcak
  10. ÖzalınGözlüğü

Nvidia Sürücü Kuramıyorum

Ekran kartınız nedir? 1656967776 Hocam fermi mimarili bir ekran kartı olduğunu nerden bileceğiz? Ekran kartını bile sormadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
  11. ÖzalınGözlüğü

Bilgisayarım Yükleme yaparken kapanıyor.

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarda bir tane program/oyun yükleyeceğim anda bilgisayar taak diye kurulumun yarısında kapatıyor. Güvenli Mod da az daha dayandı ancak bir işe yaramadı. Diğer sitelere yazdım, Cevap yok resmen. buradada cevap olmazsa dünyanın en kötü mahalle bilgisayarcılarına...
  12. ÖzalınGözlüğü

ekran kartını bulmuyor

Aldığınız Ekran Kartının Adı Nedir?
  13. ÖzalınGözlüğü

Trojan virüsü nasıl kaldırabilirim

Kaspersky Yükleyebiliyor musunuz?
  14. ÖzalınGözlüğü

Discord'da girdiğim sunucuda 13 yaş sınırı var, ne yapabilirim?

Maalesef Sizin Salaklığınız. Ben 15-16 Giriyorum Aslında Tamamen 13 :D. Neyse Hesabınızı yeniden açmak zorundasınız Ve 14 Yıl Geri Git. Doğum Tarihini Şöyle Yap Yeni Hesabın; 1 Ocak 1999 Yeterlidir Bence :D.
  15. ÖzalınGözlüğü

Bilgisayar durduk yere acilmamaya başladı ??

Arkadaşların Dediği Gibi Bios Pilini Çıkarıp Yeniden Takınız. Bios u Bilmiyorsanız Şöyle Bir Şeye Benziyor.
Top Bottom