rpkogişlfvgmdexjVJGBK SEN şu fakir ekran kartçı değilmisincocucklar kullanamiodur öle diyosa kardeş
OyCaps lock kapatmak işi çözebilir.![]()
Normal. Hesaba Discord'dan düzeltmelerini talep etmekten başka bir çareniz yok.DİSCORD DA KONUŞUYORDUK Bİ SUNUCU İÇİN YAŞ GİRİN DEDİ HIZI ŞEKİLDE GİRERKEN RANDOM GİRİŞ YAPTIM VE 13 YAŞINDAN KÜÇÜKSÜNÜZ DEDİ DİSCORD KAPANDI HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM NASIL ÇÖZERİM
cocucklar kullanamiodur öle diyosa kardeş
sidafgiyadsgyaud aynen orpkogişlfvgmdexjVJGBK SEN şu fakir ekran kartçı değilmisin
Bronze rütbesindeki birisinin mesajını beğenmeyi kendine yediremediğini ve adamın emek emek yazdığı şeyi herhangi bir şey eklemeden alıntılayıp "Aynen bundan yapacaksın" diyerek mesaj sayını arttırdığını düşündüğüm için kızgın attım.
YASAKMI ?Tüm karakterleri büyük kullanınca eline ne tür bir avantaj geçti ? Ciddi soruyorum.
Hayır ancak bu sizi olduğunuzdan daha kalitesiz ve seviyesiz gösteriyor : )YASAKMI ?
Discord'un web sitesinde destek gibi bir şey var oraya sorununu bildir sonrasında tc kimlik resmi falan istiyorlar hesabı kurtarmak istiyorsan bunları yapmalısın.DİSCORD DA KONUŞUYORDUK Bİ SUNUCU İÇİN YAŞ GİRİN DEDİ HIZI ŞEKİLDE GİRERKEN RANDOM GİRİŞ YAPTIM VE 13 YAŞINDAN KÜÇÜKSÜNÜZ DEDİ DİSCORD KAPANDI HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM NASIL ÇÖZERİM
VAY BEHayır ancak bu sizi olduğunuzdan daha kalitesiz ve seviyesiz gösteriyor : )
QORJQPGİQPGJWOE zortlattıDİSCORD DA KONUŞUYORDUK Bİ SUNUCU İÇİN YAŞ GİRİN DEDİ HIZI ŞEKİLDE GİRERKEN RANDOM GİRİŞ YAPTIM VE 13 YAŞINDAN KÜÇÜKSÜNÜZ DEDİ DİSCORD KAPANDI HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM NASIL ÇÖZERİM
Maalesef Sizin Salaklığınız. Ben 15-16 Giriyorum Aslında Tamamen 13DİSCORD DA KONUŞUYORDUK Bİ SUNUCU İÇİN YAŞ GİRİN DEDİ HIZI ŞEKİLDE GİRERKEN RANDOM GİRİŞ YAPTIM VE 13 YAŞINDAN KÜÇÜKSÜNÜZ DEDİ DİSCORD KAPANDI HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM NASIL ÇÖZERİM