Arama sonuçları: *

1. 0

valorantta düşük fps

bilgisayar yeni formattan geldi driverlar bios vs hepsi güncel ama valorantta çok az fps alıyorum ram frekansları farklı görünüyor pek anlamadım
  2. 0

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

temizleyip tekrar sürdüm biraz daha fazla şu an 50 derece görüyor max saolasın
  3. 0

tamamdır 1721590550 direk üzerine ikinciyi sürsem olurmu
  4. 0

şu an hiçbirşey açık değilken 70 derece görünüyor patlamasa iyi
  5. 0

ince sürdüğüm için olabilir her tarafına yedirdim tek seferlik kullanılanlardan almıştım zararı olurmu biligsayara
  6. 0

oldu ama şimdide normalden daha fazla ısınıyo birde kasayı kapatırken kasadan ses geliyo cok kısa
  7. 0

Tamam ya Hallettim ATX kablosu takılı değilmiş 😂
  8. 0

Termal bacunu degistirdim kabloları düzenledim hava tuttum monitöre bağlayınca kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor nasıl düzeltirim takmadığım kablo vs mi var acaba
  9. 0

bilgisayar aniden kapanıyor

aynı şekilde yaptım 30 dk geçti kapanmadı oldu sanırım
  10. 0

ekran zaten kapalı oluyor monitörü kapatıyorum ama biraz süre geçince kasa kapanıyor bu ayar yüzündenmi
  11. 0

bilgidayarı oyun indirirken monitörden kapatıp bırakıyorum biraz zaman geçince kapanıyor birkaç kez başıma geldi nedeni nedir
  12. 0

yeni bilgisayar performansı düşük

denetim masası ayarları bu şekilde 1 saate yakın oynadım sıcaklıklar ortalama bu şekilde spiderman oyunundan fotoğraf
  13. 0

Şu anki bios sürümü bu ram MHz de bu sekilde 1716126760 Ekran kartıni zaten geforce experience de yaptım diğerlerini video izleyip indirmiştim yanlış yapmadiysam
  14. 0

yeni bilgisayar aldım ama oyunlarda az fps alıyorum Abdullah abinin dün yayınladıgı sisteme baktım benden çok daha iyi fps alıyor anlamadım driverları kurdum ayarları yaptım ama valorantta bile düşük ayarlarda 200 fps yi geçmiyor sistem özellikleri intel i5 12400f 16gb 3200mhz ram asus prime...
  15. 0

Kasadan ses geliyor.

Bilgisayardan arada bir böyle sesler geliyor birde ilk defa dün valorant oynarken aşırı derecede hızlı fan çalıştı
  16. 0

cyberpunk 2077 fps sorunu

driver işlerinden pek anlamıyorum valla 1712763280 i5 12400f işlemci 3060ti 16 gb ram var 1712763302 nasıl yapabilirim
  17. 0

cyberpunk 2077 fps sorunu

Bir ay önce aynı bilgisayarda cyberpunk 2077 oynuyordum ışın izleme ultra ayarlarda 80-90 fps alıyordum bilgisayara format attım şimdi her şey aynı olasına rağmen aynı ayarlarda 40-50 fps alıyorum nedeni nedir ?
Top Bottom