bilgisayarda arama kısmına güç uyku ve pil ayarlarına gir oradan orada ekran ve uyku kısmından uykuya geçme süresini kapatbilgidayarı oyun indirirken monitörden kapatıp bırakıyorum biraz zaman geçince kapanıyor birkaç kez başıma geldi nedeni nedir
ekran zaten kapalı oluyor monitörü kapatıyorum ama biraz süre geçince kasa kapanıyor bu ayar yüzündenmibilgisayarda arama kısmına güç uyku ve pil ayarlarına gir oradan orada ekran ve uyku kısmından uykuya geçme süresini kapatAlıntıyı görüntüle
monitör kapalı olsa da sistem hareketsiz olduğu için kendini belli bir süre sonra uykuya alır ayarları yaptıktan sonra oldu mu bir dönüş yapar mısınekran zaten kapalı oluyor monitörü kapatıyorum ama biraz süre geçince kasa kapanıyor bu ayar yüzündenmi
aynı şekilde yaptım 30 dk geçti kapanmadı oldu sanırımmonitör kapalı olsa da sistem hareketsiz olduğu için kendini belli bir süre sonra uykuya alır ayarları yaptıktan sonra oldu mu bir dönüş yapar mısın
güç seçeneklerinden uyku modunu hiç bir zaman olarak seçip kaydedin kapanmayacaktırbilgidayarı oyun indirirken monitörden kapatıp bırakıyorum biraz zaman geçince kapanıyor birkaç kez başıma geldi nedeni nedir