Arama sonuçları: *

1. 2000hs

60 hz laptopa 165 hz 1920×1080 monitör takma

bir sorun yaşamazsın arkadaşım kullanıyor aynısını hiçbir sorun yaşamadı bu zamana kadar.
  2. 2000hs

pc açık kalma süresi

ısınmıyorsa pek sorun yaratmaz arada aç kapa pcyi önbelleği falan temizlesin sorun olacağını sanmıyorum .
  3. 2000hs

Laptop 2. Ekran Bağlama Nasıl Yapılır

kablo düzgün olmayabilir no signal demenin tek nedeni monitöre görüntü iletilmemesi . kabloyu kontrol et . masaüstünden görüntü ayarlarından bak bir de istersen paylaşmayı .
  4. 2000hs

bağlı olduğuna emin misin ?
  5. 2000hs

başlat +p tuşuna bas oradan görüntü çıkışını ayarla.
  6. 2000hs

Youtube Ana Sayfa/Önerilen Videolar Hep Aynı

youtube algoritması değişti* . algoritma temelinde doğru videoyu doğru kişi için bul ve bunu onun izlemye devam etmesini sağla olduğu için sen mesela sc.go videosu ve matemetik videosu izliyorsun bu sefer her zaman sana bunları atıyor çünkü diyor ki algoritma " ben bunu buna vereyim zaten hep...
  7. 2000hs

Windows 10 ses sorunu

ses driverını güncelle
  8. 2000hs

laptop ekrana görüntü gelmeme sorunu

hala aynı sorun devam ediyor ekran gelmiyor. tekrardan tcye bağlamam gerekiyor.
  9. 2000hs

laptop ekrana görüntü gelmeme sorunu

acer marka laptop kullanıyorum. dün film izlemek için televizyona taktım var televizyonda düzgün görünmesi için çözünürlük ayarlarını değiştirdim . dün akşam film bittikten sonra uyku moduna almıştım sonrasında açtığımda ekran gelmedi . tekrardan televizyona bağlayınca geldi ekran . kapatıp...
  10. 2000hs

ÖNEMLİ DOSYALARIM KAYBOLDU YARDIM..

çalıştıra "temp" ve "%temp%"yazın geçici dosyalar orada bulunur(daha yeni atmışsan).
  11. 2000hs

Eski Bilgisayarı Açınca Karşıma Çıkan Ekran

kablonuz düzgün olmayabilir ya da ekran kartı zarar görmüş olabilir.
  12. 2000hs

Disk %100 sorunu

hddler askiyince böyle oluyor kurtulmak için en iyi çözüm ssd almak.
  13. 2000hs

CineBenchR20 Sistemde görüntü gidiyor

sistemi çok zorluyor olabilir .soğutması iyi mi?
  14. 2000hs

BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Cpu-z ile bakabilirsin.
  15. 2000hs

CSGO FPS SORUNU

ölüm maçında işlemciye daha fazla yük ibniyor daha fazla zorluyor sistemi . aynı durum bende de var .
  16. 2000hs

Windows Update Hatayla Karşılaşıldı Sorunu

ben zaten yzdığım gibi buradan güncelleştirdim fakat diğer uygulamalrdır hata düzeltmeleri güncelleştirmelerini alamıyorum o yüzden yazdım yoksa zaten 1909u bu şekilde kurdum . fakat bu yöntem kendiliğinden olması her zaman için da iyi o yüzden çözüm arıyorum yine de teşekkürler.
  17. 2000hs

özel ağda her ikisini de denedim. bir çok fearklı internetle de denedim. aynı şekilde ethernet ile de.
  18. 2000hs

R5 2600X & RX 580 Darboğaz Olur mu?

darboğaz olmaz . işlemci baya güçlü.
  19. 2000hs

güncelleştirmeye ne zaman çalışsam böyle oluyor 1903 kullanıyordum aynı hata vardı dün windows güncelleştirme yardımcısı ile 1909 kurdum yine aynı hata devam ediyor . çözümünü bilen var mı ? format dışında .
  20. 2000hs

Lan bağlantısını görmüyor

kabloda sorun olabilir . telefona indirip yapabilirsin .son olarak telefondan bluetoothut ile internet paylaşarak yapabilirsin.
Top Bottom