Konuyu nereye açsam bilemedim fakat Youtube ana sayfamdaki videolar hep aynı. Farklı bir şey izlerken yanda önerilen videolar da izlediğimle alakasız ve hep aynı videolar. Nasıl düzeltilir bu sorun? İlgilenmiyorum yapıyorum fakat sonuç değişmiyor
Acikcasi alakasiz videolar olmasi daha iyi.Konuyu nereye açsam bilemedim fakat Youtube ana sayfamdaki videolar hep aynı. Farklı bir şey izlerken yanda önerilen videolar da izlediğimle alakasız ve hep aynı videolar. Nasıl düzeltilir bu sorun? İlgilenmiyorum yapıyorum fakat sonuç değişmiyor
Hocam demek istediğim şu , Uzayla ilgili video izliyorum yanda 1 Şarkı öneriliyor. Oyun videosu izliyorum yanda aynı video. Alakasız şarkı dinliyorum yanda yine aynı video. Bilgisayar incelemesi izliyorum yanda yine aynı video. Ve bunun gibi bir sürü video. Ne izlersem izliyim yanda önerilenler aynı videolar hepAcikcasi alakasiz videolar olmasi daha iyi.
O ayarlarla çok oynadım da değişmiyor bir şeyİizleme geçmiişini duraklatmışsındır
youtube algoritması değişti* . algoritma temelinde doğru videoyu doğru kişi için bul ve bunu onun izlemye devam etmesini sağla olduğu için sen mesela sc.go videosu ve matemetik videosu izliyorsun bu sefer her zaman sana bunları atıyor çünkü diyor ki algoritma " ben bunu buna vereyim zaten hep izliyor şimdi de izler " . Böyle baktığı için aynı videolar daha fazla çıkıyor.Konuyu nereye açsam bilemedim fakat Youtube ana sayfamdaki videolar hep aynı. Farklı bir şey izlerken yanda önerilen videolar da izlediğimle alakasız ve hep aynı videolar. Nasıl düzeltilir bu sorun? İlgilenmiyorum yapıyorum fakat sonuç değişmiyor
Guvenliginizden daha rahat bahsedebilirsiniz boyle oldugundan iste. Youtube sizi sizin icin seyler uretecek kadar tanimiyormus demek ki :dHocam demek istediğim şu , Uzayla ilgili video izliyorum yanda 1 Şarkı öneriliyor. Oyun videosu izliyorum yanda aynı video. Alakasız şarkı dinliyorum yanda yine aynı video. Bilgisayar incelemesi izliyorum yanda yine aynı video. Ve bunun gibi bir sürü video. Ne izlersem izliyim yanda önerilenler aynı videolar hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ayarlarla çok oynadım da değişmiyor bir şey